Inlägg från: Anonym (Moa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Moa)

    Värsta dramat- gift och nykär

    Det låter som om han bara flirtade massor med dig. Gav dig beröm i ditt jobb för han ville ha dig och han hade makt över dig i jobbet, "chef", som du skrev.

    Jag tycker nästan han låter lite äckligt manipulativ!

    Förälskelsen kommer lägga sig, försök projicera den på din man istället. Tänk tillbaka på när ni träffades och var förälskade. Gör älskvärda saker för din man som när du var ung och förälskad i honom.

    Om du tänker att det är något du skulle velat gjort med den 10 år äldre "chefen", så ta tag i det, fixa det och gör det med din man!

  • Anonym (Moa)

    Tänk tanken att du lämnar din man och han hittar en ny som blir bonusmamma till era barn.

    Hur skulle du känna inför det?

  • Anonym (Moa)
    Asterix366 skrev 2016-06-05 22:31:21 följande:
    En tanke som spökar är - tänk om vi hade haft varandra - för en natt eller en dag eller både och. Då hade jag iaf fått veta hur det är att vara med någon annan. Vi hade kunnat leva ut våra fantasier och jag hade kanske blivit av med min besatthet. Jag drömmer dagligen om de mest underbara sexuella fantasierna med honom. Och jag vet att han gör det också- men han låter mig styra :" you're the one who's calling the shots".... Ska jag ringa honom?
    Men vad är det du säger. Tror du att om du bara hhade fått vara otrogen så hade allt blivit bra. Sjuka ideer du har.

    Hade du inte valt din familj sa du? Verkar inte så. Stackars din man.

    Gräset är inte så mycket görnare på andra sidan. Hur tror du att ni skulle ha det om ett år? Bo ihop och han är dina barns bonuspappa varannan vecka? Skulle han vara bra på det? Hur skulle ni ha det om 5, eller 10 år? 
  • Anonym (Moa)
    Asterix366 skrev 2016-06-04 11:50:46 följande:
    vad anser ni om den andra mannens inställning - när han säger att " den mest kärleksfulla handlingen " han kan göra just nu för mig är att låta mig "vara ifred" - så att jag kan fokusera på min familj och det som går att rädda. Vad är en kärleksfull handling, egentligen? Jag hade önskat att han hade kämpat mer för att få mig, även om jag förstår varför han gör som han gör.....Men jag är rädd att jag känner mer för honom än han gör för mig, och att för honom var den starka åtrån och  sexuella attraktionen starkare....
    Det låter som om du är en grå mus och nu har någon sett dig som en vit dansmus, vilket aldrig hänt förut och du har blivit en sucker för uppmärksamheten. Det kunde varit vem som helst, en sol och vårare, eller som nu din chef (kind of) som var hur många år äldre än du?

    Låter som om du inte ens vill försöka med din man. Du vill bara att den andre ska kämpa och överösa dig med uppmärksamhet så du kan känna dig förälskad i dig själv.

    Låter som en ålderskris. Terapi med din man kanske skulle vara något?
  • Anonym (Moa)
    vargveum skrev 2016-06-07 21:29:14 följande:
    Allt i livet är inte kärlek, långa relationer och hålla handen medan avkomman skuttar i gräset. Det finns passion, åtrå, kåthet och bra sex också. Inte ömsesidigt uteslutande såklart, men det är inte självklart att bara det ena är ens prioritet i varje skede av livet.
    Antingen får man ju gilla läget och de val man gjort, eller så gör man nya val.

    Otrohet är sällan en bra lösning.

    Om TS nu inte kan skapa den där passionen, projicera förälskelsen, fast det blir ju kanske svårt när hon nu blev avslöjad, med sin man och uppenbarligen inte vill försöka, så borde hon ju tänka om.

    Men att inte ha hjärnan med sig är sällan bra. Sex, kåthet och passion blir oftast ocjså lite bättre om man har hjärnan med sig.
  • Anonym (Moa)
    Asterix366 skrev 2016-06-07 23:44:50 följande:
    Svar till dem som förtjänar det, dvs inte till trollen som spökar.

     Det är sex månader sedan jag och den andra mannen hånglade sist, alltså vääääldigt länge. Jag tänker inte lämna min man så länge han älskar mig och vill ha mig - vi har ändå ett sexliv som funkar, ett fantastiskt bra liv som vi byggt tillsammans- vi har roligt, trevligt, mysigt på alla sätt. Speciellt nu när allt har "lagt" sig och vi försöker komma tillbaka till det jag kallar ett normalt liv. Så var det inte under den perioden jag jobbade med mannen som jag blev kär i. De två åren var min man konstant misstänksam, missnöjd, tråkig, jag gillade inte honom. Han kvävde mig med sin kärlek- ju mer han ville vara med mig ( typ hela tiden) , desto mer ville jag fly. Ju mer misstänksam han blev ang min idyll, desto mer rebellisk blev jag. Jobbiga år, dessutom små barn hemma som är extrem krävande.Klart att vardagen på jobbet var mkt roliga och givande- på alla sätt. 

    Jag vet inte heller vad den andre mannen känner egentligen. Hade han visat mig mer, så hade jag kanske tänkt annorlunda. Att han vill ha mig- ja,det vet jag. Men jag tror (tyvärr måste jag nog säga!)att de flesta män kan känna åtrå utan kärlek.....Vi kvinnor går in i det med allt vad vi har, men männen ...de kan skilja på dessa två....
    Oj så ni hånglade. Det missade jag...
  • Anonym (Moa)
    Asterix366 skrev 2016-06-08 00:26:17 följande:
    och ja - som svar för några av er som ifrågasätter eller undrar vad jag håller på med - jag har fortfarande ett stort behov av att förstå mannen som jag blev kär i och hans sätt att hantera det hela. Det sista jag fick veta var att " viljan av att inte såra dig eller någon annan i min eller din närhet  (han är också i en relation) är just nu starkare än viljan av att utforska oss vidare".  men ändå suckar han varje gång han hör min röst....
    Det låter ju tyvärr som om han bara flirtat med dig och att det kanske varit roligt för honom för du verkar ju totalt svältfödd på uppmärksamhet, en enkel person att flirta med om man är lagd åt det hållet och det verkar ju gamlingen vara. Hur gammal var han nu igen?
  • Anonym (Moa)
    Asterix366 skrev 2016-06-08 08:37:02 följande:
    tack för att du delar med dig, låter som en liknande historia....Du skriver inte om ni har barn ihop? Hur långt har du gått med den andra, lekar som hångel mm eller hela vägen till sex? Vi har varit halvnakna på konstiga ställen (typ förrådet på jobbet smile5.gif ) men inte gått längre än så, men vi har haft våra händer lite överallt .... Fantiserar om att ha sex med honom, sen bara stänga det här kapitlet och gå vidare med mitt liv. Men är rädd för hur jag skulle må - både utifrån det faktum att jag är gift och sveket, men också utifrån mina känslor för Mr Grey....
    Det kommer bara mer och mer. Först hångel och nu detta. Stackars din man. Vet han om det här och att du fortfarande vill ha honom?
  • Anonym (Moa)
    molly50 skrev 2016-06-08 14:58:13 följande:
    Om du verkligen vill fortsätta med din man och försöka glömma den andre mannen så tror jag du måste avsluta all kontakt du har med honom. (Den andre)
    Du skriver att den andra mannen inte vill såra varken dig eller någon annan i sin närhet och därför inte vill fortsätta med dig.
    Det låter,i mina öron,som att han inte varit intresserad av något annat än sex.
    Och det låter inte som att det är värt att ödsla mer energi på honom.

    Det är bra att ni går i terapi så att ni kan få hjälp att lösa era problem och kanske hitta tillbaka till era känslor och det ni en gång hade.
    Jag håller med. Låter som att den där gamle chefen mest lekt runt med TS, roat sig som när en katt leker med en grå liten mus.
  • Anonym (Moa)
    Tecum skrev 2016-06-08 20:58:37 följande:
    Kan du utveckla det där lite, varför skulle han inte vara intresserad av annat än sex för att han inte vill såra andra??! Det låter som en märklig slutsats i mina öron. Måste man ligga på som en igel och tjata om man är kär? Kan det inte vara tvärtom, han är omtänksam och vill att TS ska fatta ett eget beslut grundat på vad hon känner istf bli lockad och kanske vilseledd av att han ligger på om skilsmässa? Han kan ju också vara osäker om sina känslor, om TS verkligen är rätt.
    Vad jag förstår av tråden har han inte legat på om sex någon gång, till TS´ besvikelse(?) Så varför utmåla honom som boven i dramat.

    Ok, jag tycker också att han låter inställsam men det kan bero på TS´ formuleringar.
    Han hade ju en annan som inte inte ville såra som han så fint la fram det. Omskrivning: han har en annan och har bara flirtat med TS, kanske hade han sagt OK till sex, men inte merän det vad jag kan utläsa. Han har ju en annan.
  • Anonym (Moa)
    Asterix366 skrev 2016-06-08 22:18:45 följande:
    Man blir inte förälskad i någon som inte svarar med samma känslor, förälskelser funkar inte så. Nu råkar jag vara just psykolog så teoretisk kan jag förklara hur sånt går till smile5.gif Den där kemin mellan två människor kan ALDRIG uppstå om det bara är en som är "på", utan den magiska kemiska reaktionen mellan två människor uppstår när båda två känner likadant. De vibbarna går ej att fejka, de är alltid äkta. 

     " I think the world of you" är en fin kärleksförklaring tycker jag, med allt vad det innebär. Han var äkta, men sen hände ngt på vägen. Han fegade ur, han insåg vad detta skulle innebära för mina barn som är mkt yngre än hans , han blev rädd utifrån vår jobbrelation också, som skulle förstöra en del för oss båda.....
    Har du aldrig hört talas om olycklik kärlek/förälskelse. Det kan vara oerhört starka känslor. Du verkar inte ha så mycket koll faktiskt, eller så bar du levt ett ganska känslolöst liv och tror det gäller alla.

    Men man måste knte agera på alla känslor man får, oavsett hur länge de håller i sig. Man kan ha hjärnan med sig också.
Svar på tråden Värsta dramat- gift och nykär