Inlägg från: Anonym (BosseLarsson) |Visa alla inlägg
  • Anonym (BosseLarsson)

    Värsta dramat- gift och nykär

    Tecum skrev 2016-06-05 21:10:32 följande:
    Vad är det för dumheter? Både jag och många andra här har haft en flirt med förälskelse under relationen utan att det hänt något mer eller upprepats på en eskalerande skala. Det förgyllde livet medan det varade, bekräftelse och själsfrändeskap, men utan att det förändrade känslorna för partnern eller hotade relationen. Det är bara svaga personer som tillåter känslorna att ta överhand och börjar fundera på att lämna. Vi är alla olika...
    Men tycker du att TS låter viljestark? Låter mer som att hon letar ursäkter för att hoppa över skaklarna.

    TS: Nej, du ska kapa kontakten helt och hållet med honom. Det eller begär skilsmässa för så pass mycket förtjänar väl ändå din man. Det jag slås av när jag läser dina inlägg, vilket andra redan påpekat iofs, är att du verkligen inte har tagit till dig ett enda dugg av vad du har gjort. Det är som om allt skulle vara din mans fel ("kränker" din integritet när han lejer privatdeckare), och du är så sjukligt sugen på din chef. Vad det låter som är en missbrukare som måste ha sin fix, allt annat är hinder.

    Det man kan konstatera är att du än en gång ljög din man rakt upp i ansiktet när han gav dig valet om skilsmässa eller byta jobb (antar att kontakten med den andre skulle upphöra också). Varför gjorde du inte bara det du egentligen ville och valde den andra mannen?
  • Anonym (BosseLarsson)

    TS: Intressant sätt att skriva att du vill fortsätta med din man

    "Det är i så fall "den andre" jag vill ha. Hade han velat, hade jag nog lämnat min man trots att jag inte vet om det hade hållit i längden, men han verkar inte vilja. Därför arbetar jag på min relation till min man."

    Du "arbetar" på din och din mans relation för att den andra inte kämpade hårt nog för dig. Snacka om att din man är andrahandsval. Så om den andre skulle komma lite längre fram och vilja "försöka" skulle du då kasta allt åt skogen och dra till honom då? Tycker du ska göra din man en tjänst och separera, du skiter uppenbarligen helt och hållet i honom.

  • Anonym (BosseLarsson)
    Asterix366 skrev 2016-06-08 22:18:45 följande:
    Man blir inte förälskad i någon som inte svarar med samma känslor, förälskelser funkar inte så. Nu råkar jag vara just psykolog så teoretisk kan jag förklara hur sånt går till Den där kemin mellan två människor kan ALDRIG uppstå om det bara är en som är "på", utan den magiska kemiska reaktionen mellan två människor uppstår när båda två känner likadant. De vibbarna går ej att fejka, de är alltid äkta. 

     " I think the world of you" är en fin kärleksförklaring tycker jag, med allt vad det innebär. Han var äkta, men sen hände ngt på vägen. Han fegade ur, han insåg vad detta skulle innebära för mina barn som är mkt yngre än hans , han blev rädd utifrån vår jobbrelation också, som skulle förstöra en del för oss båda.....
    Han fegade ur och därför nöjer du dig med din man så länge? Är det så man ska tolka ditt inlägg? Inget i det du skriver visar på någon som helst förståelse för din man utan allt är du, du, din "perfekta" förälskelse och din fd chef. Du måste verkligen hata din man för att hålla på så här mot honom. Ser du ner på honom för att han älskar dig, tycker du att han är en korkad idiot som ska brytas ner och förstöras? Hur tusan fungerar du som psykolog när du inte ens har så pass mycket självinsikt? Hur kan du förstå andra när du inte ens inser något så här grundläggande?
Svar på tråden Värsta dramat- gift och nykär