• Anonym (Ts)

    Oproportionerlig kropp (Bild)

    Var helt raka och ärliga nu. Nej jag söker inte efter uppmärksamhet utan jag känner mig bara så udda. Som ni ser på bilden är min underkropp betydligt större än min överkropp. Det är som att det är delar tagna från två olika människor. Har ni tips på träningar eller dieter som kan hjälpa mig. Banta har jag testat och då släpper allt fett om magen och revben samt höftbenen blir extremt utstickande vilket jag inte gillar. Vad tycker ni? Ser det skumt ut eller är det ren inbillning? Vågar inte ha bikini nu på sommaren. Mina bröst fyller knappt en B-kupa medans mina ben och rumpa knappt går i byxor i storlek M. Väldigt ytligt jag vet. Men detta är något som tynger ner mig och fått mig att skämmas över min kropp. Någon mer som har samma "problem"? :(

  • Svar på tråden Oproportionerlig kropp (Bild)
  • Anonym (Normal man)
    Anonym (Ts) skrev 2016-08-06 12:57:56 följande:
    Såhär ser jag ut stående.. Är det päronform jag har?
    Ojoj! Du har ju den perfekta kvinnoformen! Alla tycker inte lika, men jag lovar att det finns massor av killar som gillar sådana kroppar. Breda höfter = sexigt. Var inte rädd för lite mer muskler/fett på låren.
  • Tecum

    Du är skitsnygg, alla normala män uppskattar en sån kropp och det borde du också göra! Om du absolut måste kan du träna upp musklerna i axelpartiet så blir du något bredare.

  • Ankanpankan1

    Förresten varför allt detta prat om vad killar gillar?

    Det spelar ingen roll om killar i allmänhet gillar din kropp eller ej. Du är inget sexobject som skall bedömas av en massa finniga, välutbildade , överviktiga, snygga, fåniga, trevliga eller grisig män. Det viktigaste är att du gillar den och att just din kille gillar den. Vad massan av människor tycker om den är ovidkommande.

    Har du en kille som inte gillar din kropp , gör dig av med honom, inte kroppen.

    Har du ingen kille och funderar på om du / din kropp duger för en relation . Kolla in brudkorten i tidningarna så kan du konstatera att utseendet inte har med huruvida du blir gift eller ej...

  • Anonym (Halgg)
    Anonym (Ts) skrev 2016-08-06 12:57:56 följande:

    Såhär ser jag ut stående.. Är det päronform jag har?


    Fast om du hade stått rakt upp utan att puta med rumpan, samt inte hålla in magen så hade det varit lättare att se hur du ser ut på riktigt.
  • Anonym (Va?)

    Jag fattar inte många av kommentarerna. TS har inte kraftig underkropp utan är tvärtom väldigt smal med stort mellanrum mellan låren. Midjan är typisk getingmidja med markerade höfter. En smal timglasfigur.

    Jag blir uppriktigt orolig över både TS kroppsuppfattning och flera av kommentarerna. Är kroppsuppfattningen så störd idag att t o m en tjej med en idealkroppen anses behöva modifiera olika delar? Vad i all världen jämför ni med?

    TS - du är verkligen jättefin. Du ska sluta noja genast och gå och köpa några snygga klänningar som ännu mer markerar din midja och dina höfter. Du ser ut som en fotomodell och borde verkligen släppa de negativa tankarna. Det är INTE sunt.

  • Anonym (Va?)

    Och denna tjej har inte ens breda höfter eller "lite fett". Låren går inte ens ihop vilket mina lår gör och jag väger 57 kg till mina 167 cm.

    Ni skapar en anorektiker med sådana märkliga kommentarer.

  • Aikido

    Var nöjd med din kropp. Du har ju en sådan där kropp som riskerar att ge män whiplashskador och kotförskjutningar i nacken när de ser dig.

  • Anonym (Normal man)
    Anonym (Va?) skrev 2016-08-06 16:34:38 följande:

    Du ser ut som en fotomodell och borde verkligen släppa de negativa tankarna.


    Problemet är väl att de flesta fotomodeller inte ser ut så där. Modeindustrin har skapat ett kvinnoideal där kroppen ska se ut som en ung pojke (dvs inga höfter). TS jämför sig med fotomodellerna och tycker att hennes kropp är oproportionerlig fast den egentligen bara är mer kvinnlig. Det är verkligen tråkigt om TS är missnöjd med sin kropp, för den ligger väldigt nära idealet för många män.
  • Bertram

    Du har inte päronform utan timglasfigur, snyggare än sådär kan man inte bli! Jag är galet avundsjuk på den där kroppen. Du borde vara jättestolt!

  • Arenaman

    Du ser jättefin ut! Sluta oroa dig för din kropp för en sak kan jag lova dig, om 10 - 15 år kommer du att se tillbaka på den här bilden och förvånas och glädjas över hur fin du faktiskt var när du var yngre.

Svar på tråden Oproportionerlig kropp (Bild)