• Anonym (Ts)

    Oproportionerlig kropp (Bild)

    Var helt raka och ärliga nu. Nej jag söker inte efter uppmärksamhet utan jag känner mig bara så udda. Som ni ser på bilden är min underkropp betydligt större än min överkropp. Det är som att det är delar tagna från två olika människor. Har ni tips på träningar eller dieter som kan hjälpa mig. Banta har jag testat och då släpper allt fett om magen och revben samt höftbenen blir extremt utstickande vilket jag inte gillar. Vad tycker ni? Ser det skumt ut eller är det ren inbillning? Vågar inte ha bikini nu på sommaren. Mina bröst fyller knappt en B-kupa medans mina ben och rumpa knappt går i byxor i storlek M. Väldigt ytligt jag vet. Men detta är något som tynger ner mig och fått mig att skämmas över min kropp. Någon mer som har samma "problem"? :(

  • Svar på tråden Oproportionerlig kropp (Bild)
  • Anonym (Ja)
    Anonym (...) skrev 2016-08-07 23:01:23 följande:

    Personer som är sjuka oroar sig sällan för sitt utseende. De har normalt bara en önskan, att bli friska.


    Jaså? Jag har en tillsynes frisk kropp men lever med långvarig smärta, jag har mina utseendespöken precis som de flesta andra..
  • Anonym (Jojis)
    Anonym (sök hjälp) skrev 2016-08-07 21:35:42 följande:

    Sök hjälp på något sätt, snälla. Om du på allvar lägger en massa energi på att vara missnöjd med din friska, fullt fungerande, relativt normsnygga kropp. Livet är för kort för att nojja över skönhetsideal, särskilt om de tar tid och hindrar dig från viktiga saker som du vill göra och åstadkomma, relationer, studier, arbete, upplevelser, hobbies, utveckling. Prata med föräldrar, kompisar, en kurator eller någon annan du litar på och bryt mönstret att nojja över utseendet för det kommer att hindra dig så mycket i livet om du inte bryter detta.


    Tycker att du överreagerar lite här. Var ska ts söka hjälp tycker du? Tror du att någon inom vården kommer att ts smärre kroppsnoja på allvar och sätta henne i terapi? Behöver hon ens terapi? Vill hon ens ha terapi? Jeez..

    Ts, lyssna inte på någon här som är negativ. Du har en helt normal smått päronformad kropp. Du har en timglasfigur och kvinnliga former. Det är inget fel på din kropp och du är jättefin.
  • Anonym ("Kalle")

    Du måste skämta TS!

    Du ser ut att vara en kvinna med vackra kvinnliga former, former som säkert andra tjejer skulle göra vad som helst för. I mina ögon ser du ut att vara fullt frisk. När man går på stan ser man människor som är tydligt sjuka då med fetma, anorexia etc. Du passar inte i närheten in i något av de facken, va stolt över ditt utseende, du är säkert minst lika vacker på insidan!

    Det jag vill säga är att du är en vacker människa, precis som alla är vackra på sitt sett.

  • Miss Skywalker

    Du är slank och har kvinnliga former. Njut av din kropp ts, andra gör det..

  • Anonym (?!)
    sextiotalist skrev 2016-08-07 10:07:17 följande:

    Du har en figur som kvinnor skulle göra allt för att få. Dessutom har du en kroppsform som troligen är hälsosam, alltså när kilona kryper på så kommer de troligen lägga sig runt höfterna och inte runt magen (vilket många kvinnor med rak figur kan göra).


    Ehm... Jag håller med om att trådstartaren har en väldigt fin figur, men hon är ju också smal, så hur menar du att du kan avgöra hennes fettinlagring baserat på hennes benstruktur?
  • Anonym (Ts)

    Tack för era svar och åsikter. Känner mig inte helt bekväm i min kropp men har börjat lära mig att tycka om den nu iallafall :)

  • Anonym (Kvinna 50)

    [quote=76857971][quote-nick]Anonym (Ts) skrev 2016-08-05 22:08:58 följande:[/quote-nick]Var helt raka och ärliga nu. Nej jag söker inte efter uppmärksamhet utan jag känner mig bara så udda. Som ni ser på bilden är min underkropp betydligt större än min överkropp. Det är som att det är delar tagna från två olika människor. Har ni tips på träningar eller dieter som kan hjälpa mig. Banta har jag testat och då släpper allt fett om magen och revben samt höftbenen blir extremt utstickande vilket jag inte gillar. Vad tycker ni? Ser det skumt ut eller är det ren inbillning? Vågar inte ha bikini nu på sommaren. Mina bröst fyller knappt en B-kupa medans mina ben och rumpa knappt går i byxor i storlek M. Väldigt ytligt jag vet. Men detta är något som tynger ner mig och fått mig att skämmas över min kropp. Någon mer som har samma "problem"? :(

    [/quote

    Vilken snygg kropp! Avundsjuk .....

  • klyban

    Synd att komplex stör(och förstör) unga kvinnors liv så mycket.
    Och ser såpass bra ut, gör ont i mig.

Svar på tråden Oproportionerlig kropp (Bild)