• Samnovak03

    Vi har inte träffats så länge .....

    Hej,

    Jag tycker att du ska följa ditt hjärta och strunta i om ni varit tillsammans en kortare tid. Jag och min sambo har varit tillsammans i fem månader, vi planerar barn/giftemål osv trots den korta tiden tillsammans. Dock har vi känt varandra och varit vänner i två år innan med. Men om hjärtat vet vad det vill, är det bara och köra! Glad Lycka till!!

  • Samnovak03
    angienea skrev 2016-08-18 17:18:45 följande:

    Hej samnovak

    Tack för ditt svar hur tycker du jag ska göra med mötet mellan min kille och dotter? Vad tänker du? (Behöver nya synvinklar)


    Jag tycker att ni kan börja långsamt. Hur gammal är din dotter? Vet att det står tonåring men det är stor skillnad på en trettonåring och nittonåring. Är hon i de yngre tonåren så kanske det är lättare att låta de träffa varandra när ni har tv-kväll eller liknande, när man inte känner att man "måste" prata så mycket. Är hon i de övre tonåren så kanske det går bra över en middag? Svårt att säga, men det känner du nog själv vad som passar bäst. Om du verkligen älskar din nya karl så kommer nog din dotter också garanterat att göra det med med tiden, även om hon kanske är skeptisk i början pga dåligt förflutet. Ge det tid bara, hon kommer nog börja inse då som småningom att han inte är likadan som ditt ex och bli positivt överraskad. Lycka till!
Svar på tråden Vi har inte träffats så länge .....