• marlene83

    Hur ser ditt liv ut som ensamstående förälder?

    Jådåsåatt Är du på riktigt!? Du tycker inte att de som är två får uppmärksamhet alltid helatiden!? Allt utgår från att man är två! Att jämföra med att ha någon som inte ens gör hälften!? Jag skulle mer än gärna ha min dotters pappa i livet att han fans delar dotterns utveckling kanske ta henne en dag i månaden eller en natt kanske!? Det är det tuffaste att inte ha han här att dela det vi skapat! Det är inte samma sak med vänner eller annan familj. Allt är relativt vad man är van vid och jag har vant mig. Men att höra något så dumt som du skrev nu gör mig arg!

    Jag kan inte ens jämföra ensamstående och att vara själv utan att man valt det! Men jag dömer ingen! Många som har den andra parten kan lämna så man kan få något annat än mamma tid! Varannan vecka helg mm. Nu skulle jag aldrig någonsin byta en sekund för banden jag har med min dotter är unika. Jag ser hur många slarvar bort dyrbar tid med sina barn genom bråk gnäll mobil tv mm mm.

  • marlene83

    Så bara för att du inte upplever att du vill bli belyst ska ingen annan heller få vara det? Jag varken gnäller eller vill att någon tycker synd om mig för detta är mitt liv. Men att en gång av 20 000 få känna igen sig är det så hemskt!? Jag tror tyvärr inte på att du varit helt själv i 10 år.

  • marlene83

    För att svara på frågan ang tråden

    Jag älskar mitt liv med min dotter även om jag saknar hennes pappa så att det värker att han inte är med och delar hennes utveckling mm. Jag har lärt mig att ta tillvara på varje minut med henne. jag anser att allt är relativt vad man är van vid. Jag är van vid detta nu. Skulle jag plötsligt ha pappan tillbaka skulle jag säker falla in i att tycka en natt i veckan utan sömn va jobbig osv... Han är död sedan snart 2 år.

  • marlene83

    Jag är tacksam för min dotter tacksam för mitt liv mm. Men inte att min dotters pappa inte är med som stöd osv. Det handlar inte om att få medömkan.

    Jag tycker du får tycka precis som du vill men dra inte alla över ditt tyckande om hur perfekt det är att vara ensam och hur fluffigt det är.

  • marlene83

    Och ja jag skulle ta illa vid mig om du menade på att det är en fördel att min dotters pappa ej är i livet. Att det är en fördel att vara själv. Men skönt att du känner så. Heja dig

Svar på tråden Hur ser ditt liv ut som ensamstående förälder?