• Genne
  Äldre 13 sep 19:49
  137562 visningar
  31 svar
  31
  137562

  Varning biverkningar mirena hormonspiral

  Har också haft en del biverkningar av mirena. Trötthet, illamående, svullna och ömma bröst och bröstvårtor, huvudvärk. Har också ett par gånger haft ont på sidan av magen långt ner, 2 gånger på höger sida och en gång på vänster sida som har hållit i sig runt 2-4 veckor per gång. Tror det är relaterat till mirena också. Tycker det största problemet är illamåendet.

  Jag tycker dock fortfarande att det positiva med mirena väger över, har knappt mens, mycket mindre mensvärk än förut och har ett säkert preventivmedel. Jag har ännu inte hittat något alternativ som skulle passa bättre.

 • Genne
  Äldre 14 sep 09:31
  #10
  Ohwell skrev 2016-09-13 21:19:10 följande:

  Ja så länge man tycker det positiva överväger kan det ju vara värt.

  Illamående och yrsel har jag också haft men börjar avta. Vågade till slut inte cykla på grund av yrseln.

  Det där med ont i magen på ena sidan hade jag också en månad eller två.

  Det värsta med allt det här har jag tyckt varit oron över att inte veta säkert ifall det är en biverkning eller något annat som börjat spöka.

  P-dator, kan det vara något? Garanterat hormonfritt iaf, jag har inte satt mig in i det så mycket dock...


  Ja har också varit orolig för det, men har koll på vad som är biverkningar för mig nu efter 1,5 år. Var dock orolig att jag var gravid första gången jag hade illamående, ömma bröst och bröstvårtor och var väldigt trött samtidigt. Har kommit flera gånger efter det så vet att det är biverkningar nu i alla fall.

  Har funderat på P-dator, men verkar rätt krångligt i början innan man har koll på kroppen och temperaturer och verkar ta månader innan man kan använda det utan extra skydd som tex kondom..
 • Genne
  Äldre 14 sep 09:37
  #11
  +1
  Ledilnaan skrev 2016-09-13 21:42:09 följande:

  Jag hade Mirena insatt i nästan 1 år, under det året så blödde jag nästan konstant, fick migrän (som tyvärr finns kvar fortfarande), fick celiaki, huvudvärk, extrema humörsvängningar och ingen sexlust.


  Är du säker på att din celiaki är en biverkning av mirena?
Svar på tråden Varning biverkningar mirena hormonspiral
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.