Inlägg från: Anonym (Ny ivf-are) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ny ivf-are)

    Väntetid IVF i Örebro

    Vad märkligt, på vår utredning sa vårt landsting (Karlstad) att det inte är någon kö till ivf varken där eller Örebro (som man gör ivf i om man bor i Värmland). Vi skulle kört sprutstart okt men hade missat att jag behövde vaccinera mig först (suck)! Så fick köra nu i nov istället!

  • Anonym (Ny ivf-are)
    Yonne skrev 2016-12-05 19:21:09 följande:

    Tack för ditt svar. Jag tycker också att det är konstigt. Jag har hört så mycket bra om Örebro men mitt förtroende är väldigt kantstött just nu. Hoppas din IVF gått bra!

    Tar gärna emot erfarenheter från fler som väntar på IVF i Örebro eller som nyligen gjort behandling IVF där. Ni får så klart vara anonyma om ni vill. :)

    Tack!!


    Men! På tal om ivf och Örebro! Aldrig i mitt liv har jag mött sådana varma och proffsiga läkare och sköterskor. Såå fantastiska! De förklarar allt, är lugna och uppmanar till frågor. Jag hade tre för mig okända människor på äggplocket men kände mig ändå så trygg! Och på återförandet var det tre nya ansikten men lika proffsiga och vänliga de! Inte alls fått samma fina vård i Karlstad eller från vårdpersonal i andra sammanhang.
Svar på tråden Väntetid IVF i Örebro