Inlägg från: Anonym (Purple) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Purple)

    Språkresa för en tjej på 15 år

    Har själv åkt på språkresa som 15 årig, dock med EF och inte sts.. jag skulle säga att min upplevelse överträffade det jag föreställt mig enormt. Skulle iallafall starkt rekommendera EF om du skulle överväga det! Jag bodde på campus och det fungerade bra för mig. :)

  • Anonym (Purple)
    Ainalar skrev 2016-12-09 21:12:25 följande:

    Ska titta på EF. När gjorde du din resa?  När du säger upplevelsen, är det mer hur själva livet var där eller studierna? 


    Var 4 år sedan :) jag var i Kalifornien föresten. För mig var allt bättre än förväntat, lektionerna, upplevelserna, ledarna, skolan vi bodde på så allt egentligen.
  • Anonym (Purple)
    Ainalar skrev 2016-12-09 22:07:40 följande:

    Får jag bara fråga varför du tror att det är bättre att bo i en värdfamilj? Frågans syfte är att jag vill få veta så mycket så möjligt, jämföra för- och nackdelar. Lite som att jag samlar info. 


    Om jag ska säga min åsikt så var det bästa med att bo på campus att man hade mera eget space och kunde bestämma lite själv.

    Är ju en personlighetsfråga men för mig var det skönt att kunna bestämma under min lediga tid, om man bor i familj gör ju familjen saker man får anpassa sig glatt efter. Såklart hade man ju en rumskompis men var skönt att få bestämma så mycket själv. Men är samtidigt en ansvarhetsfråga också, för om din dottern inte kan sköta sånt passar familj nog bättre.. är även enklare att komma undan med saker på campus.. typ att smita ut, alkohol, rökning osv om det nu finns sånna problem.
Svar på tråden Språkresa för en tjej på 15 år