Inlägg från: Leeandra |Visa alla inlägg
  • Leeandra
    Wooden skrev 2016-12-18 22:02:51 följande:

    Jag hänger såklart med hit! BF 20 juli - Södermanland

    Men har ul på torsdag och hoppas allt ser bra ut och så får jag ju isåfall ett bättre fastställt datum då! Så får återkomma :D

    Friade för övrigt till min sambo i fredags! Han sa ja! <3


    Men Gud, grattis! Vad roligt!
  • Leeandra
    Guardiaaan skrev 2016-12-18 23:16:42 följande:

    Hänger gärna på här också!

    25-åring från Linköping! Har lite frågor på hur väl ni följer Livsmedelsverkets kostrekommendationer?

    Gillar fisk men har svårt att få ihop att äta det minst 3 dagar i veckan :/


    Jag följer aldrig Livsmedelsverkets rekommendationer, tycker om att tänka själv. LV är en kulturell institution i Sverige som fortfarande är kvar i vårt gamla bondesamhälle med mycket mjölk och spannmål så jag litar inte på dem överhuvudtaget.
  • Leeandra

    Hej tjejer! Har precis fixat jullunch till 500 elever, bisarra mängder illaluktande mat! Av någon anledning hade ledningen fått för sig att vi skulle servera stuvad brysselkål, såg ut som små flytande hjärnor, usch! Har delat 360 kokta ägg också, ingen höjdare precis. Imorgon är det risgrynsgröt så jag hoppas det luktar godare, .

  • Leeandra
    Starseed skrev 2016-12-19 13:58:31 följande:

    Jag hänger åxå gärna med här! Är beräknad till 21 Juli, är i vecka 9+1! Första barnet!


    Grattis och välkommen! Alltid lika spännande när det är första gången .
  • Leeandra
    Noccis skrev 2016-12-19 20:44:14 följande:

    Haha men hur orkar du? Blir illamående bara jag läser ditt inlägg! Starkt av dig att klara av det.


    Ha, ha, ingen aning men dagar går ju långsamt framåt ändå. 9+0 imorgon och 5 veckor av illamående så har glömt hur det känns att inte må illa. Det värsta är ändå när alla matblecken kommer tillbaka efter några timmars varmhållning och jag måste stå och skrubba dem innan jag kan stoppa dem i disken. Men snart jullov!
  • Leeandra
    Beebii skrev 2016-12-20 07:15:52 följande:

    Å fy ja all cred till dig som står ut! Vet arbets kamraterna om läget än?


    Nej, ingen vet ännu. Det har bara varit att bita ihop. Klart att de kollade lite konstigt när jag somnade sittandes i soffan en gång, men det var bara att skylla på att jag ännu är så nykär att jag inte får sova på nätterna, .
  • Leeandra
    babydreams skrev 2016-12-20 10:34:56 följande:

    Var på VUL imorse, allt såg jättefint ut och bönan var pigg som en mört <3 sambon blev helt till sig, han blev yr och var tvungen att sätta sig på golvet haha! Jag är så lycklig! Var exakt lika gången som jag trodde! Fortfarande BF 22/7 <3


    Vilken liten sötis! Vad roligt med blivande pappan .
  • Leeandra


    Är så lycklig! Var på VUL idag och fick se en liten bebis med tickande hjärta, . Läkaren mätte lilla Chili till 9+4 men eftersom jag vet när jag hade ÄL så stannar jag kvar på min BF till RUL ( 9+1 idag ). Blivande pappan var med och blev alldeles rörd, . Magkänslan har ju sagt att allt är bra, men nu känner jag att jag verkligen kan tro helt på det och uthärda illamående och trötthet.
  • Leeandra

    Ha, ha, helt sned bild! Glömde ju skriva att magkänslan sa att det bara var en bebis denna gång ( med tanke på att jag ofta släpper två ägg ) och det stämde ju tack och lov!

Svar på tråden BF Juli 2017 ny