• royce

    Bim 16-20 januari

    Hej, jag hoppar också in här! BIM 19 januari, ÄL kring 8:e. Spännande att följas åt!
    Vi ska påbörja en fertilitetsutredning 2017, vi har försökt ca 2 år utan att bli gravida.

  • royce

    Grattis Sooff!! Vad roligt!
    Jag testar med CB digital ÄL-test. Visade hög fertilitet idag, vilket är typ 4 dagar innan jag själv trodde!
    Någon som har koll på de testen? Har jag fattat rätt att "hög fertilitet" är tecken på östrogen ökning och "mycket hög fertilitet" är tecken på LH-ökning?

  • royce

    Hihi, här är också en glad blinkande gubbe på testet både idag o igår :D
    Väntar på fast glad gubbe än :)

  • royce
    Rosenblad skrev 2017-01-09 09:51:25 följande:

    Hur går de för alla? Min äl var i förrgår och använt plastsprutan med mannens spermier elva gånger runt äl, nu ska de fan bli något av detta.. Känner en sånn hopplöshet och känns som jag aldrig kommer bli gravid. Försök 16, vi har gett upp psykiskt men inte fysiskt. Kommer börja på utredning näst nästa vecka precis innan BIM och drömmen vore ju att få plussa och avboka den tiden. Kan ju alltid drömma...


    Har ÄL antingen igår eller idag. LH stegring igår.
    Det här är andra året vi försöker så jag känner igen din känsla... vi ska också påbörja utredning i år. Har än så länge bara kommit till att vi skickat in hälsodeklarationer. Vi hoppas också på ett plus nu och att kunna avboka alla eventuella tider.
    Håller tummarna för er också! Snart måste det vara vår tur! :)
  • royce
    Efter regn kommer sol skrev 2017-01-11 16:25:42 följande:

    Känns som en eeeeeevighet till den 20:e
    Har ju försökt att tänka att jag inte ska fixera mig vid ägglossning, symtom och bim. Men det är ju så svårt. Tänker på det hela tiden känns det som.


    haha, eller hur! trodde också att jag skulle kunna vara lugnare den här gången men så fort ÄL är över börjar man känna efter alla möjliga symptom :D
    Har BIM 19:e :)
  • royce

    Nej,,,, fick spottings idag, på BIM-2... :(
    Är hoppet ute helt för mig nu eller kan man få spottings och ändå vara gravid?
    Testade med ett testa tidigt igår på BIM-3, vilket bara är ÄL+8 för mig, så det var såklart negativt. Slut på testa tidigt tester nu så tänkte försöka stå ut med att testa igen till ÄL+12, om inte mensen kommer igång förstås...

  • royce
    Villjusågärna skrev 2017-01-17 19:56:26 följande:
    Som jag förstått så kan man ha spottings.. om inte mensen kommer igång skulle jag ha hoppet uppe :)
    Är det så?? Blev så nedstämd igår...Men inga fler tecken på mens än så länge. Hoppas hoppas :)
  • royce
    Rosenblad skrev 2017-01-18 13:14:46 följande:

    Ingen mens i sikte än.. värken som jag hade i helgen och i Måndags har inte synts till idag. Brösten är fortfarande ömma. Var på VUL igår eftersom vi har börjat en utredning och allting såg fint ut, fick se mina ägg i äggstockarna. Och såg även att jag haft ägglossning men inget mer än så. Fick tillbaka lite värk efter besöket men idag är det borta igen. Dag 28 idag, väntar bara på antingen mens eller ett positivt test. Tiden går såå långsamt, har haft mens på dag 32 förut så den kan fortfarande bara va sen. Men alltså det är dags för ett pluss nu tycker jag :/ tom läkaren fråga varför vi inte sökt hjälp tidigare och jag bara kände att ja varför gjorde vi inte de? :( Trodde nånstans att vi skulle lyckas på egen hand men ja..nu har vi börjat utredningen iallafall :)

    Väntar på fler pluss här i tråden!! :)


    Vad skönt att kunna se att ägglossningen fungerar! Konstigt av läkaren att fråga så tycker jag, man vill ju gärna utgå från att det ska lösa sig naturligt, precis som du säger.
    Min cykel brukar också variera mellan 28-32 dagar så förstår verkligen känslan av att vänta ut typ 5 dagar BIM, inte kul.
    Håller tummarna att du får plussa snart!
  • royce
    Rosenblad skrev 2017-01-18 15:00:54 följande:
    Ja det var väldigt skönt, har ju grubblat mycket över vad som kan va fel. Men väntar svar för blodproverna jag lämna också så kanske är det något annat.

    Aa lite konstigt va det, de vill ju man ska vänta i ett år minst innan man söker hjälp och vi är ju ett bra tag över de men tänkte mer att de kommenterar om man söker hjälp för tidigt, inte sent.

    Man får ju också en tanke när mensen dröjer att kanske har man lyckats denna gång, men sen kommer den sista dagen, sjukt störigt och jobbigt! Varje dag går ju så långsamt och om man endå ska få mensen kan den komma direkt så man kan släppa tanken och vänta på nästa ägglossning istället.

    Desamma till dig! När har du BIM?
    Ja, eller hur! Vet inte hur många gånger jag hunnit tänka att "nu måste jag vara gravid!" bara för att ngn dag senare få mensen.. :/ Jag har BIM imorgon 19:e, men det är cd 28 så jag räknar med sista BIM på söndag 22:a. Jag fick rosa på pappret igår så då fick jag lite panik, men inget sen dess. Men jag har ändå känslan i kroppen att mensen är på väg, hoppas inte såklart.
    Vi är inne på vårt andra år nu, har också vänt oss till sjukvården så nu väntar vi på kallelse.
  • royce
    Skoovde skrev 2017-01-18 17:10:07 följande:

    YEEEEY!! JAG ÄR GRAVID!! Sååå lycklig!!


    Stort grattis!!! <3
Svar på tråden Bim 16-20 januari