• lisohl

    Bim 16-20 januari

    Jag hänger på här. Enligt appen jag använder har jag bim 20/1 och äl 6/1, men jag börjar redan nu känna av lite molvärk så jag tror äl kommer lite tidigare. Detta blir sjunde försöket till ett syskon.

  • lisohl
    Rosenblad skrev 2017-01-06 11:31:28 följande:

    Update från mig :) Haft "konstgjort" sex med plastspruta nu i fyra dagar i rad, innan de en dags paus och två dagars paus (vanliga sex de två gångerna). Går ju hur bra som helst detta!! :O Önskar vi börja med det mycket tidigare, alla de månader vi knappt haft sex vid äl pga sambon känner press och får som en spärr. Nuu vill jag ha ett pluss så vi kan få ett efterlängtat barn i September!!!! Känner mig hoppfull för först gången på ett år :)


    Roligt att höra att det funkar så bra för er! Håller tummarna stenhårt för er skull!
  • lisohl
    larssonc skrev 2017-01-06 13:33:49 följande:

    Hoppas detta är vår månad! Positivt äl igår, äggviteflytningar på kvällen, höjd temp idag och molvärk i höger äggstock. Rätt säker på att ägget har släppt. Vi hade sex igår på eftermiddagen. Ska försöka hinna idag med men om ägget har släppt, finns det chans att det ger något om man har sex idag om det inte tog sig igår?


    Precis som mamamallan skrev ovan har jag läst/hört att från det att ägget släpps kan det befruktas i x antal timmar (under tiden det vandrar genom äggledaren antar jag). Så jag säger kööör! ;)
  • lisohl
    KCEG skrev 2017-01-11 18:59:57 följande:

    Bim den 20/1 och vill gärna testa... men det är ju lönlöst nu. Men måste testa mig innan resa som avgår den 19:e såklart! Jag vill ju veta också, så ett testa tidigt test på onsdag kanske vore ngt?

    När testar ni er?


    Jag har också bim den 20e. Kommer tidigast att testa lördag. Håller tummarna för oss båda! Känner du nåt särskilt nu?
  • lisohl
    KCEG skrev 2017-01-12 06:45:52 följande:
    funderar på att testa på söndag, men är rädd för besvikelsen. Jag har inga direkta symptom mer än att jag är hungrigare än någonsin.. men jag har verkligen lärt mig att alla graviditeter ser olika ut. Jag har varit gravid 5 ggr men har två levande barn så jag försöker att inte tänka så jätte jätte mycket på mina symptom. 
    Men mina bröstvårtor brukar reagera, och det har dom gjort nu med... men det är symptom som jag har inbillat mig förut också. Hahahaha =) Så lurigt det här!

    Själv då? Känner du ngt speciellt?
    Ja man slutar lita på symptomen som kroppen uppvisar!

    Tycker det känns ungefär som tidigare månader. Om nåt så tycker jag mig ha mindre molvärk. Har mig veterligen bara varit gravid en gång och då fick jag ömma bröst några dagar innan bim så jag går och smygklämmer på dom nu i hopp om att känna nåt. :) Men försöker tänka att det bara är en vecka sedan äl så om det tar sig så fäster väl ägget typ nu, så det är egentligen symptomen från och med nu jag ska vara uppmärksam på.
  • lisohl

    Max en vecka kvar till bim. Känns som det gjort tidigare månader så jag tror inte att det tog sig, men jag tänker inte kasta in handduken riktigt än...

    Min bröst beter sig förresten väldigt konstigt så här mellan äl och bim; på morgonen känns de mjuka och som vanligt men ju längre dagen går så börjar det spänna mer och mer i dom och dom känns mer "fylliga". Så här håller det på dag efter dag. Haha!

  • lisohl
    kenzie87 skrev 2017-01-15 12:17:07 följande:

    Nu är där ingen tvekan längre, efter 2 år, ett ma och ett mf är det äntligen vår tur, hoppas att liten håller sig kvar denna gången! Gud det känns så overkligt! :D


    Stort grattis!!
  • lisohl
    Villjusågärna skrev 2017-01-16 18:17:40 följande:

    Nu vet jag i sann bemärkelse vad skengravid känns som :p testade neg imorse igen nu på bim-2 och jag testar med test som mäter låg hcg.. trots det så blev jag riktigt illamående på väg hem från jobbet.. helt otroligt att man kan framkalla symtom på det viset av ren vilja :p


    De senaste månaderna har jag lagt märke till att jag dagarna innan mens blir lite illamående när jag är ute och går. Så irriterande för trodde ju först att det var ett gravtecken precis som du!
  • lisohl

    Har bim den här veckan (men vet inte exakt när), mest troligt onsdag-fredag. Har precis som tidigare månader haft molvärk som kommit och gått varje dag sen äl. Men igår och hittills idag har den varit som bortblåst. Det har aldrig hänt tidigare, men jag vet inte om jag vågar hoppas att det är ett tecken på graviditet. Har gått och väntat på ömma bröst och mer flytningar som jag fick vid min första graviditet, men det är klart det inte behöver vara samma symptom nu. Kommer testa tidigast lördag om mensen inte dykt upp. Magkänslan säger dock att jag inte är gravid. Vad säger er magkänsla er?

  • lisohl
    KCEG skrev 2017-01-17 11:12:43 följande:
    spännande...
    Jag har precis som dig en molvärk mest hela tiden.. men nu sista dagarna har det mer kommit och gått med hugg och annat. Men jag tror inte att jag är gravid idag, men igår trodde jag det! Hahahha låter helt schizofren men det vacklar upp och ner. 
    Haha ja man kastar verkligen sig själv mellan hopp och förtvivlan hela tiden. Så snart jag tror att jag är gravid måste jag ta ner mig själv på jorden så att jag inte blir så besviken om det är negativt, och när jag tror att jag inte är gravid försöker jag uppmuntra mig själv om att det inte är kört förän mensen kommer. Undra om det finns någon psykologisk term för detta beteende, jag känner mig verkligen inte helt frisk som håller på så här! :)
  • lisohl

    En liten fråga. Ni som mått illa tidigt i graviditeten, har det bara varit på morgonen eller även under resten av dagen? Jag har bim nu i veckan och har aldrig mått illa direkt på morgonen men däremot kan det komma efter frukost, på eftermiddagen eller som nu när jag ska gå och lägga mig. Hoppas det inte är vinterkräksjukan bara... :/

  • lisohl
    Villjusågärna skrev 2017-01-19 13:24:58 följande:

    Hur går det för alla idag?


    Jag är sjukt pirrig. Har (haft?) bim den här veckan, min cykel är 28-33 dagar och idag är CD 31. Molvärken jag fick efter äl släppte för två dagar sen och ungefär samtidigt började jag må illa lite nu och då under dagarna. Vi får se om jag vågar testa i helgen. Hur går det för dig?
  • lisohl

    Tidigare i veckan kände jag mig rätt hoppfull då jag mådde illa till och från under några dagar. Idag har jag inte mått illa så då dalade genast hoppet. För en stund sedan kände jag små stick långt ner i magen och genast steg hoppet igen. Denna känslomässiga berg-och-dalbana alltså... Enligt app har jag bim imorgon, CD 32, och som längst har jag en cykel på 33 dagar. Får se om jag vågar mig på ett test i helgen, inte imorgon men möjligtvis söndag.

  • lisohl

    Här kom mensen idag. Var ändå rätt hoppfull då jag haft annorlunda symtom mot för tidigare månader. Nåja, vet att jag kommer vara deppig idag och kanske imorgon men sen kommer jag börja se framåt igen. Hoppas försök 8 blir vår tur!

Svar på tråden Bim 16-20 januari