Inlägg från: thimpan08 |Visa alla inlägg
  • thimpan08

    så jävla trött på och vara gravid!

    Jag blir galen snart!! Jag är så fruktansvärt trött på att vara gravid! Jag kan inte somna på kvällarna/nätterna, har sånna krypningar i armar och ben, senaste två veckorna har jag somnar vid halv 4-4 på morgonen. Vad kan man göra åt dessa krypningar? Och inte nog med det så har ja sånna jävla sammandragningar dygnet runt, försöker ta de lugnt med de är inte lätt med en 1åring (imorgon) hemma, plus en 5 åring och 8åring, som dessutom har kraftig ADHD. Jag är stor som ett hus, då jag får stora barn. Går in i v 35 imorgon och jag vet inte hur jag ska orka de sista veckorna, dessutom har ja en jävla ångest över förlossningen då senaste va en ren jävla mardröm!!
    Ni får ursäkta språket, men de känns som ja håller på och blir galen. Är de nån av er som haft krypningar i armar och ben? Vad gjorde ni åt det? Inget hjälper mig, förutom att jag är uppe och går och rör mig, men de börjar bli rätt jobbigt och vanka runt på nätterna. Och dessutom börjar sömnbristen ta ut sitt. Ge mig råd/tips.

  • Svar på tråden så jävla trött på och vara gravid!
  • thimpan08
    Fia 28 skrev 2017-01-01 16:52:22 följande:

    Jag får krypningar i kroppen när jag blir trött. Får svårt att somna om jag inte tar magnesium innan läggdags. Har du testat magnesium?


    Ah jag har testat det, men det funkar inte
Svar på tråden så jävla trött på och vara gravid!