Inlägg från: Mallemamma |Visa alla inlägg
  • Mallemamma

    Studera med barn, erfarenhet?

    Jag blev gravid efter första terminen, hade jobbat upp SGI innan studierna och planerade att studera under graviditeten. Hade dock en hemsk graviditet och kunde omöjligt klara studierna samtidigt så det blev ett längre uppehåll än önskat, men väl tillbaka i skolan och sonen på förskolan har allt fungerat jättebra. Jag har heller ingen obligatorisk närvaro i mina studier så är därför väldigt flexibel med tider vilket gjort att jag fått mer tid med sonen än om jag jobbat.

    Väntar nu andra barnet, sjukskriven och börjar studera i höst igen efter 5 månaders f-ledighet sen får pappan ta över. Båda graviditeterna var planerade, det hade såklart varit skönt att ha utbildningen klar innan barnen men samtidigt så är jag väldigt glad över att kunna vara hemma mer under småbarnsåren än om jag haft ett heltidsjobb.

    Jag hade stor barnlängtan och ville inte ha för stor åldersskillnad på barnen så därför har vi gjort så här :)

    Alla utbildningar är olika och alla har olika förutsättningar för hur mycket tid man behöver spendera i skolan. Jag har haft lätt för att lära och inte behövt lägga 40 timmar i veckan för att klara kurserna så för mig har det fungerat hur bra som helst.

Svar på tråden Studera med barn, erfarenhet?