Inlägg från: Rymdmoln |Visa alla inlägg
  • Rymdmoln

    Rökare: en indikation på ointelligens!

    Usch vad ofräscht att se ner på andra pga ett beroende, det vill jag verkligen inte att mina framtida barn ska göra.

    Har god kontakt med många tonåringar och det är verkligen extremt få som röker och dricker alkohol. Det är helt enkelt mer trendigt att vara fit och hälsosam. Att dricka är dock vanligare men rökning... nej. Självklart gör ju vissa det men det är inte särskilt vanligt där jag bor iaf. Jag kommer berätta för mina barn vad rökning innebär och göra det klart för dem att det är farligt och därmed ej okej. Att hålla på och nedvärdera de som fallit för rökning är dock inte okej enligt mig.

  • Rymdmoln
    flygrl skrev 2017-01-15 21:47:38 följande:

    Visst rökning e väldigt skadligt för hälsan både för rökaren och omgivningen. På så vis e det dumt och röka. Men det gör inte rökare till automatiskt ointelligenta människor och många rökare e dessutom hänsynsfulla och gör va dom kan för inte låta rökningen gå ut över andra.

    Vi har alla bra och dåliga sidor, tillgångar och brister och vi har alla anledning försöka ha så pass med självinsikt vi inte blint slår ner på andra för nåt sånt som rökning. Under förutsättning rökningen inte drabbar omgivningen vill säga. För vi måste kunna få säga ifrån med. Men det e inte samma som sätta sig på höga hästar & fördöma tex. en rökare.

    Ödmjukhet klär alla oss alla. För vi e som sagt alla människor med bra & dåliga sidor. Vare sig vi e rökare eller icke rökare.


    Precis :)
Svar på tråden Rökare: en indikation på ointelligens!