Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Svårt att få barn- Existensiel kris

    Vad du än gör, var ärlig med killen rätt tidigt i relationen. Barn är liksom digitalt, 1 eller 0. Svårt att kompromissa med en sådan grej (i alla fall tycker jag det). Träffar du en kille med jättestark barnlängtan och du kläcker ur dig efter 6 månader eller senare att du sannolikt inte kan få barn, blir han nog väldigt olycklig och besviken.

    Jag tror faktiskt att singelpappor är något för dig, även om du naturligtvis inte ska stänga ögonen för andra. Du får du uppleva en hel del av barnupplevelsen, för du verkar ju längta en del. Alla små underbara stunder (och en del otrevliga också), se dem utvecklas o växa som individer.

    Personligen tror jag att unga killar som inte är redo för barn är en dum kategori att satsa på. De kommer ju förr eller senare kanske komma fram till att de vill ha barn. Och då är det ju stor risk att du blir lämnad.

    Killar som inte vill ha barn.... alltså, ja som en sista utväg. För det låter ju som att du gärna vill ha barn i ditt liv? Känns ju som en dålig kompromiss egentligen.

    Ett annat alternativ är ju att se till vara mycket barnvakt och så till nån av dina väninnor med barn . Jag har själv en kvinnlig bekant som gjort det. Hon är nästan som en liten extramamma till barnen. Och barnens föräldrar är överlyckliga över att få en o annan kväll utan barnen. De vet ju om att hon inte kan få barn, och att hon gillar barnen mycket. Win Win situation.

Svar på tråden Svårt att få barn- Existensiel kris