Milda Kockens Val
I reklamen säger de något i stil med "och så lägger de i en klick smör för smakens skull"
men varför isåfall inte bara använda smör när man steker? Varför en oljeblandning?
I reklamen säger de något i stil med "och så lägger de i en klick smör för smakens skull"
men varför isåfall inte bara använda smör när man steker? Varför en oljeblandning?
I reklamen säger de något i stil med "och så lägger de i en klick smör för smakens skull"
men varför isåfall inte bara använda smör när man steker? Varför en oljeblandning?
För att många mjölkproteinkänsliga kan använda flytande kockens val och få smörsmak utan mjölkprotein.
För att många mjölkproteinkänsliga kan använda flytande kockens val och få smörsmak utan mjölkprotein.
För att folk är dumma i huvet, man blir det av att äta margarin.
som givetvis är en del av smöret, men inte innehåller mjölkproteinet
För att många mjölkproteinkänsliga kan använda flytande kockens val och få smörsmak utan mjölkprotein.
För att många mjölkproteinkänsliga kan använda flytande kockens val och få smörsmak utan mjölkprotein.
och dessutom har dom ingen allergi-aspekt i sin reklam?
men om man tål det varför inte använda smör istället för kockens val? Eller har jag missat någon fördel med denna produkt?