• Maliin90

    BIM 20-28 Februari

    Hej tjejer! Jag har följt er länge men har inte skrivit nått. Hade bim 20/2 och testade då negativt på eftermiddagen med RFSU graviditetstest. Nu är jag på bim+5? Och skulle ÄNTLIGEN testa med cb digital, som visar (ej gravid)... dock tappade jag koppen i toan när jag skulle ta kiss, kan det påverka resultatet??

    Jag har en väldigt lång menscykel som kan variera mellan 32-44 dagar, väldigt oregelbunden. Men inte såhär oregelbunden. Senaste mensens första dag var 11/1-17.

    Vad tror ni? Ska jag köpa ett nytt test eller invänta mensen?

  • Maliin90
    Ebbajohannake skrev 2017-02-25 10:25:28 följande:

    Det är nog möjligt att det kan påverka resultatet. Jag skulle nog göra om testet igen. Osis att tappa koppen! Haha jag skulle börjat gråta, ja, något känslig nu. Håller tummarna för ett +

    Jag längtar till tisdag när jag får veta om jag är mentalt knäpp (alltså skengravid/känner efter för mycket) eller om jag faktiskt är gravid


    Ja så himla dumt att tappa koppen! Får nog ta och köpa ett nytt test och prova igen! Hoppas verkligen att det blev nått fel! Jag är också jättekänslig nu och har varit det i över en vecka och det har jag inte varit tidigare.

    Håller tummarna för att du får ett + på tisdag!
  • Maliin90

    BIM+10 idag. 51 dagar sen första dagen på senaste mensen. Testade negativt senast i måndags. Har ett graviditetstest kvar som jag tänkte använda i helgen om inte mensen kommit då. Blir galen på detta!

    Ska jag stanna kvar här eller gå över i marsforumet?

Svar på tråden BIM 20-28 Februari