Inlägg från: DearFox |Visa alla inlägg
  • DearFox

    Gravid Bf Oktober 2017

    Plussade igår! :D ska ringa barnmorskan idag när de öppnar ^^ kan knappt tro det är sant och det har inte sjunkt in helt ännu men gud vad lycklig jag känner mig :D beräknad i oktober!

  • DearFox

    Haha jag höll mig till två tester xD ett för att få två streck och ett annat digitalt för att se veckorna x) fick en bokad tid till 14:de februari för första mötet! Ser fram emot det så!

  • DearFox

    Jag fick ömma bröst väldigt tidigt och molvärk har jag haft sen vecka 2, märkte av en humörsvängning och är nu trög i magen. Det är det enda symptomen jag haft så inte de värsta eller mest uppenbara symptomen xD
    Ja det är svårt att förstå att det finns en liiiiten liten där inne :) första UL kanske det faktiskt går att förstå x)

  • DearFox

    Fick BF 5 oktober :D har min första tid 14:de februari så då blir det massa info, nästa tid är 14:de mars x) hoppas på att få ett tidigt UL som jag tänker be om :D

  • DearFox

    Det är första gången jag ens blivit gravid, har alltid varit noga med skydd och nu när vi bestämt oss tog det 2 månader. Jag oroar mig också så klart över missfall då det verkar vara så många som varit med om det :/ men vet någon hur stor risken är? Procentmässigt? Hörde någonstans att 70-80% av alla missfall händer innan BIM, så ju längre tiden går ju större chans att det inte händer. Så hoppas för alla våras skull att vi får föda i oktober! <3

  • DearFox

    Oroa dig inte för att du inte har några symptom :) alla graviditeter är olika ^^

    Jag är mest rädd för att gå länge och sen få veta att det varit dött länge, det hade varit jobbigt :(

  • DearFox

    Min mamma fyller år i slutet av mars så då tänkte vi ge henne en stor (men fortfarande liten) födelsedagspresent x) kommer in på vecka 13 precis dagen hon fyller år så det blir perfekt :D mina svärföräldrar fyller dock år i maj, kan bli lite länge att vänta på att berätta för dem men vi hade gärna gjort likadant med dem, vad tror ni, syns det redan tills dess? x)

  • DearFox

    Vill också gärna va med i fb gruppen! :) roligt att följas åt med andra som är i princip lika långt gången som en själv x)

  • DearFox

    Jag och min sambo är 25 och 26 år och det är vårt första barn ^^ när jag skulle berätta för honom hade jag lagat en fin middag och köpt en present. Hade hittat en röd liten ask med en rosett som jag lagt en napp i, vi kan knappt tro det någon av oss xD kännsså overkligt!

  • DearFox
    Lexiiin skrev 2017-02-08 00:33:15 följande:

    Hej! Jag plussade 30/1. Vet fortfarande inte vilken vecka jag är i men undrar om någon känt typ huggande svidande smärta i äggstockarna?? Jag har det i min högra äggstock.. väldigt skumt. Hade liknande när jag har ägglossning som också brukar vara väldigt smärtsam..

    Mvh orolig blivande ung mamma!


    Stickningar, hugg och mensliknandekänsla är vanligt :) ta hem en app så kan du få lite mer koll på BF ^^
  • DearFox
    FiaW skrev 2017-03-22 23:47:24 följande:

    Vi berättade tidigt för föräldrar och de två allra närmsta vännerna, sen har vi berättat lite och lite. Chefen fick veta igår.

    Efter 12+0, om KUB är bra, kommer vi berätta för de flesta andra.

    Jag är i vecka 11 (10+2) och är orolig för att i princip alla symptom har försvunnit. Mår inte illa längre, kissar inte massor längre och magen är inte alls lika svullen.

    Jag är tröttare på kvällarna än vanligt och brösten ömmar lite grann men jag blir ju orolig att den lille inte ska leva längre när jag inte känner nåt alls.

    KUB den 6/4 kommer att bli jobbigt men skönt att få veta hur det står till.

    Nån mer som upplevt att i princip alla symptom försvunnit?

    Jag har också åkt på nån halsinfektion och hoppas verkligen inte jag ska behöva äta penicillin. Men immunförsvaret är väl lite utslaget när man är gravid..


    Jag är vecka 12 (11+6) och har gått nästan symptomfri i 2 veckor xD mår bara lite illa ibland och ska på kubtestet om en vecka :) spökveckorna brukar ju komma där runt så är inte allt för orolig ^^
  • DearFox
    bubbelfika skrev 2017-04-02 10:54:15 följande:

    När ska man få känna sig glad över att vara gravid?

    Är i vecka 13 och borde andas ut, men kan inte.

    Hade för drygt en vecka sen en lite större blödning med rött blod och gjorde ett vul, allt såg bra ut med mig och bebis.

    Har nu börjat få bruna flytningar i 3 dagar.. är bara så orolig för att barnet ska ha dött i magen sedan ultraljudet..

    Har ett nytt ultraljud om en vecka ungefär och får ju bita ihop tills dess om ag inte får en kraftig blödning...

    Behöver höra något lugnande, vad ksn det beror på med dessa bruna flytningar, ska jag vara orolig? Någon mer som har liknande?


    Oroa dig inte :) det är vanligt med lite blödningar de första månaderna i graviditeten. De mörkbruna är de man ska oroa sig minst över (då det är levrat gammalt blod) och du borde inte oroa dig så länge det inte blir så mycket blod som i en vanlig mens :)
  • DearFox

    Någon som kommer från kalmarhållet? :) vi ska på RUL om 2 veckor och vill såklart fråga om könet <3 läste gamla trådar att de varit svårt att få barnmorskerna att gå med på att kolla könet men vet inte hur det är nu? :( vill så gärna slippa boka privat någon annanstans..
    Någon som vet?

  • DearFox
    Linnnn skrev 2017-05-04 21:48:56 följande:
    Nej, tyvärr. Jag har kört på taktiken att fråga lite försiktigt på slutet, men har kompisar som gjort på samma sätt, men fått besked att de inte tittar på kön, så kanske är det bara så att vissa bm inte vill? Har du läst att de är extra restriktiva i Kalmar? Det är inte så lätt att försöka titta själv heller (vad är vad på bilden? och dessutom finns ju oron att något ska vara fel och då är det ju snarast hjärna och hjärta jag febrilt stirrat på).
    Ja på inlägg från kanske 2007 så va de rätt så stränga med att inte titta kön :/ vi tänkte också försöka fråga i slutet, annars får man väl hitta något annat ställe som kollar sånt.. vill gärna kunna börja köpa klänningar eller annat redan nu när man faktiskt fortfarande orkar :/ vi har även ett lila rum som vi planerar till barnrum och den lila färgen kan man fixa så att det passar både kille eller tjej som tur är men lär ju säkert bli lite mer rosa eller blå grejjer om man får veta xD
  • DearFox
    Mammamiao skrev 2017-05-09 06:57:47 följande:
    Tack för ditt svar och dina tankar.

    Tänker också så och att hon kanske inte vill lova till 100% om det nu skulle vara 1/100927363 att det är misstaget. Hoppas verkligen att det är så som du säger. Ska försöka njuta lite av resten av graviditeten nu och försöka att inte tänka på det hur svårt det än är.. för barnets skull. Tack för dina tankar Linnnn <3
    Jag är 99,9% säker på att det är din pojkvän som är pappan! Jag är själv beräknad att föda 5/10, 5 dagar efter dig. Och jag VET att dagen ägget blev befruktat var den 15:de januari :) det som hände i december behöver du inte oroa dig för, en hel månads skillnad är rätt mycket xD och eftersom du fick mensen bara ett fåtal dagar efter decemberkvällen så hade definitivt det äggets tid redan passerat förbi! :)
    ägget brukar släppas sisådär 2 hela veckor innan mens och sen har det 12-24 timmar på sig att bli befruktat, så jag hade inte oroat mig alls om jag var du ^^
  • DearFox
    Försökermedivf skrev 2017-05-13 11:15:09 följande:

    Någon som bestämt sig för namn? Vi var helt säkra på vad en flicka skulle heta men det visade sig vara en pojke vi väntar :) och där kan vi inte alls bestämma oss, så svårt att komma på fina och inte supervanliga pojknamn tycker jag!


    Vi har ett bestämt pojknamn men inte flicknamn x) jag är så orolig över flicknamn då förnamn är en big deal för mig och sambon kommer bara med vanliga tråknamn som förslag xD vet dock inte vad för något som ligger och sparkar just nu ännu x)
Svar på tråden Gravid Bf Oktober 2017