Inlägg från: Pedalen |Visa alla inlägg
  • Pedalen

    Någon mer som har bestämt sig för att bli av med ett par kilo? Peppa varandra?

    Jag har lite fler kilo att gå ned, 6-8 kg ungefär. Har planerat att komma igång med periodisk fasta, men det har gått sådär. Hänger gärna på i tråden!

  • Pedalen
    mills skrev 2017-02-02 19:37:48 följande:

    Jag vill åxå! Men vet inte hur jag ska orka ta mig i kragen! Är jättedålig på mat överhuvudtaget, jag gillar inte när det tar tid att laga så det blir nåt jag slänger ihop snabbt. Motionen är på noll nu...Jobbar med att städa så jag är helt slut när jag kommer hem. Och så är jag en sån där som ledsnar direkt när jag inte gått ner minst ett kilo direkt efter en promenad Måste skärpa mig nu!


    Känner igen det! Snabba resultat annars kan det vara :)
  • Pedalen

    Var på gyn idag, och mitt BMI förvånade sköterskan. Kul att jag iaf inte ser lika stor ut som jag tydligen är... Vi har vabbat hela januari, med kräsna barn dom vägrat allt utom pommes och yoghurt typ. Matlagningen är därför aningens eftersatt, men nästa vecka hoppas jag på nån form av ordning. Ska börja använda Lifesum och återuppta mina promenader till och från jobbet.

  • Pedalen
    hundtok skrev 2017-02-03 19:05:24 följande:

    Jag har ibland ätit Viktväktarnas soppor som finns på burk till lunch. Mättar bra och innehåller få kcal.


    Det är min standardlunch på jobbet, och två Finn crisp till. Fyra dagar i veckan. Det är vad jag äter de övriga dagarna som är bekymret...
  • Pedalen
    hundtok skrev 2017-02-04 07:46:01 följande:
    Ok. Hur ser middagarna ut? Mellanmål?
    Kvarg till frukost, knäckebröd och frukt. Runt 200-250 kcal.
    Middag blir det familjen äter, men med mer grönsaker och mindre ris, potatis eller pasta. Mellanmål en frukt eller ett knäcke.
    Ligger egentligen hyfsat till kalorimässigt, men har ingen karaktär och småäter för ofta på kvällarna.
    Promenerar till och från jobbet för det mesta, 7 km totalt.
  • Pedalen

    Vägde mig idag. Lite ner sen i fredags, men det var olika vågar så jag vet inte. Kört Lifesum nu nga dagar, och har faktiskt haft svårt att komma upp i 1500 kcal/dag. Det är ju inte heller bra, att ligga för lågt.

Svar på tråden Någon mer som har bestämt sig för att bli av med ett par kilo? Peppa varandra?