Inlägg från: Anonym (Bikille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bikille)

    Hur hittar man bisexuella tjejer

    Jag skulle nog reggae mig på qruiser och söka kontakter där. Irl har jag svårt att hitta nån...

  • Anonym (Bikille)

    Qruiser är ju blandat med hbtq människor. Bland killarna är rätt många bara ute efter sex, och kanske 30-40% är ute efter mer än så. Märks ganska omedelbart vad de är ute efter skulle jag säga.

    Bland tjejernas profiler är det väldigt få som bara tycks vara ute efter sex, många verkar ha väldigt seriösa profiler. Jag vet egentligen inte hur seriösa de är, för jag är inte där för att leta tjejer.

  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Söker tjej) skrev 2017-02-04 16:16:09 följande:

    Tack för svaren... tråkigt att det ska vara så på olika forum. Jag kikade in på fb och de grupperna, men jag vågar inte gå med i dem än... det här är så nytt för mig och det är bara två av mina närmsta vänner som vet...


    Men om du inte är helt öppen med din sexualitet, och inte vågar gå med i en Facebookgrupp, så är ju verkligen qruiser något för dig. Där kan du vara anonym om du vill.

    Betalar man nån krona får man guldmedlrmskap där, och då kan man stänga av så inte killar kan kontakta dig. Du kan även visa upp en annan / tom profil för folk som inte passar in på dina sökkriterier.

    På alla siter finns det seriösa och oseriösa människor. Jag har i alla fall träffat på seriösa människor irl tack vare qruiser.
Svar på tråden Hur hittar man bisexuella tjejer