• Anonym (Blä)

    Låg med en annan, nu vill han också det

    För några månader sen bjöd vi in en man för en "trekant". Slutade med att det var han och jag som hade sex medan min man var i rummet bredvid och lyssnade.

    Nu har han fått för sig att det inte är rättvist, utan han vill att vi tar in en tjej och gör nåt liknande fast tvärtom.

    Något jag inte är okej med, men han tycker jag är egoistisk. Jag tycker inte det är samma sak, han ville ju själv ta in mannen. Nu har vi kört fast och har knappt pratat sen igår när det här kom upp.

    Finns det någon här som mot förmodan har nån erfarenhet och har nån idé på hur man tar sig förbi det här? Vi hade ett bra förhållande fram till det här.

  • Svar på tråden Låg med en annan, nu vill han också det
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Hmmm...) skrev 2017-02-15 14:05:40 följande:

    Du skulle inte ha gått med på detta om du inte tänder på det. Skillnaden i TS fall är att mannen inte bara var den som initiativet utan att han TÄNDR på det! Jättestor skillnad. Du gick med på något som du inte tände på... och nu vill du att TS ska gå med på något hon inte tänder på eftersom hennes man varit med om något han tänder på? Ologiskt.


    Jag tände på det, men vad jag menar är att nya tankar kan väckas efteråt.

    Kanske TS mans tankar även ändrades under resans gång?

    Jag har aldrig sagt något om att TS ska gå med på något hon inte tänder på! Det är ju en annan sak om man vill uppfylla nåns fantasti och att förstå den andras känslor...!
  • Anonym (Hmmm...)
    Anonym (Tjejen) skrev 2017-02-15 14:23:25 följande:
    Jag tände på det, men vad jag menar är att nya tankar kan väckas efteråt.

    Kanske TS mans tankar även ändrades under resans gång?

    Jag har aldrig sagt något om att TS ska gå med på något hon inte tänder på! Det är ju en annan sak om man vill uppfylla nåns fantasti och att förstå den andras känslor...!
    ...och hon har redan uppfyllt en av mannens fantasier. Ska vi prata rättvisa är det dags för honom att uppfylla en av hennes.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Hmmm...) skrev 2017-02-15 14:06:27 följande:

    Det var ju det TS gjorde när hon var med om trekanten - uppfyllde mannens fantasi.


    Tror inte att hon skulle ha gjort det ifall hon inte tände på det själv.

    Herregud, är väl en mindre "uppoffring" att låta karln knulla en annan än att själv ta emot en främmande kuk!
  • Venenum

    Som jag uppfattar det har ni gemensamt tagit ett beslut för att förändra ert sexliv till något ni trodde skulle vara en positiv utveckling. 
    Jag kan sitta här och raljera om hur viktigt det är att vara lyhörd, att du borde avbrutit när han drog sig undan och läst signalerna - men faktum är att om man ska ge sig in i sådana där lekar tycker jag det är viktigt att båda parterna är trygga med vad de känner och att de vågar utttrycka detta. 
    Uppenbarligen var så inte fallet eftersom han hellre drog sig undan än uttalade att situationen inte blev som han tänkt sig och att den andra mannen fick lämna situationen. Istället fortskred den och nu står ni i en situation med sårade känslor.

    Vems är felet? Tämligen poänglöst att kasta bollen mellan "du borde förstått" och "du borde sagt något". Sagt och gjort - det fick negativa konsekvenser. Valet ni står inför nu är att han antingen ska "upprätta sin heder/skapa jämnbalans/få ge igen med samma metod" för att rättfärdiga situationen, eller, att ni faktiskt kämpar er igenom detta - om det är vad du vill. 
    Ni tillsammans valde att gå in i den förra situationen, bara tillsammans ska ni välja att gå in i nästa situation och som det är just nu är ert förhållande uppenbarligen inte redo för detta, eftersom nästa situation inte handlar om att nå nya höjder tillsammans. Kanske efter att ha läkt når ni dit igen, men du TS ska ha rätten att behålla din integritet och förklara för honom att antingen läker ni som par eller på vars ett håll.


    >> det är okej att tänka fel, så länge man tänker själv
  • KarlssonsKalle
    Anonym (Blä) skrev 2017-02-15 11:33:58 följande:

    Var ju inte så att han såg obekväm ut eller på något sätt visade att det var något som var fel. Han var fullt nöjd efteråt, han satt och runkade vid dörren och lyssnade. Han kan göra sånt när jag leker själv i duschen också, så var inget jag ens såg som nåt udda.

    Jag trodde alla skulle vara med, men sen valde han att lyssna istället.


    Men hur kom det sej att ni stängde in er i ett annat rum om ni skulle ha trekant?
  • Anonym (Blä)
    KarlssonsKalle skrev 2017-02-15 15:16:56 följande:

    Men hur kom det sej att ni stängde in er i ett annat rum om ni skulle ha trekant?


    Vi stängde inte in oss, det var min man som gick ut.
  • Anonym (Lij)

    Varför fortsatte du med mannen när din kille gick undan? Var det något ni kommit överens om?

  • Anonym (Håller med TS)

    Hej TS! Håller helt och fullt med dig i detta. Det var hans idé att ta in en gäst (i detta fallet en man vilket du samtyckte till). Som du skriver så hade du inte samtyckt till att bjuda in en till kvinna, utan eran deal gällde att ta in en till man. Så jag är helt på din sida i att det inte är rimligt av din man att nu i efterhand kräva att ni ska göra samma grej fast med en kvinna istället. Så.. varför blev det då såhär? Tanken på att bjuda in en gäst i sexet kan vara ganska upphetsande. Jag vet att många män går igång på den fantasin. Det som dock inte ryms i fantasin är ju efterverkningarna. Känslor som kan uppkomma en tid efteråt då man "landat" i vad det var som hände egentligen, den där gången när gästen medverkade. Din man verkar nu i efterhand ha landat i detta. Och det känns inte bra inom honom. Självklart ska du inte gå med på att ta in en kvinnlig gäst. Men nåt måste du ju göra för att få din man att släppa det här så att ni kan gå vidare tillsammans. Och det du kan göra är att om och om igen förklara för honom hur mycket du älskar honom och att han betyder allt för dig (men att du inte vill dela honom med någon annan), och förklara för honom (om och om igen) att du verkligen ångrar att ni tog in en gäst nu när det blev såhär. Ge honom bekräftelse på att han är nummer ett för dig.

  • Anonym (Tjo)

    Ville han ha in en kvinna att ligga med så borde han ha deklarerat det på samma gång som han tog upp en man till dig på förslag! Han sköt sig själv i benet och får skylla sig själv.

  • KarlssonsKalle
    Anonym (Lij) skrev 2017-02-15 15:37:52 följande:

    Varför fortsatte du med mannen när din kille gick undan? Var det något ni kommit överens om?


    Det undrar jag med....
Svar på tråden Låg med en annan, nu vill han också det