• eagle87

    Baby blues/förlossnings depression eller vad?

    eja091 skrev 2017-02-18 15:22:10 följande:

    Hej.

    Jag tror nog inte detta är en förlossningsdepression iaf, för det har jag själv haft nu i 8 månader dock är den knappt märkbar längre. . Jag var väldigt rädd att förlora min sambo då med, han fick ta allt ansvar för hemmet o vårat barn. Han tog allt lass i nästan 2 månader. O jag var så rädd för att han skulle kasta ut mig pga detta. Men han var så stark o trösta mig o gjorde allt för att jag skulle må bra.

    Vi är nu starkare än nånsin tillsammans.

    Mitt råd till dig är att du eller ni kanske tar o pratar med nån teraput? Både jag och min sambo gjorde det. Ibland var jag själv ibland var vi båda två.


    Hej hur blev du av med din depression? Jag har haft en i 4 månader blir aldrig bra O inga medecinrn hjälper....
  • eagle87
    eja091 skrev 2017-02-27 22:25:29 följande:
    Helt 100% borta är den tyvärr inte :/ den spökar en del kvällar fortfarande. Men det kanske bara är 4 kvällar under 1 månad. O ibland kanske det bara är 2 osv.

    Jag tar floxetin (stavning?) Har gjort det sen juni.

    Hade även kontakt med olika teraputer, men tyckte inte att det gav nåt så har ingen sån kontakt längre så länge det inte skulle rasa totalt.

    Floxetin funkade ganska snabbt på mig, men önskar att de verkligen gjorde mig helt "frisk". Vad har du fått för mediciner? .. det som verkligen får mig att må bra är att nångång i veckan få komma iväg o hitta på nåt med en kompis eller bara få va ensam hemma lite.. du får gärna skicka meddelande till mig här om det är något du undrar mer eller så. Ibland är det lättare att prata med nån i samma sitts som förstår.
    Åh de ju väldigt få dåliga dagar du har...
    skönt!! Ja har fått prova sertraline, citalopram, Mirtazapine, och Amitryptiline... mina största besvär är sömn svårigheter, allmänt dimma i hjärnan typ huvudvärk, tycker sömn problemen är värst... för då orkar man inte göra ngt... har börjat cbt nu.. O äter typ naturläkemedel.. känns spm sagt lite hopplöst när medecin inte funkar... har fått så hemska sid effekter att läkaren bett mig sluta...

    Skulle vara skönt O prata me någon på mail eller Facebook?
Svar på tråden Baby blues/förlossnings depression eller vad?