• EpicNurse

    Tidiga tecken på graviditet!

    Jag tycker nog också det låter som pms/skengraviditet. Klart att man kan känna något symtom tidigt, men att kunna rada upp alla klassiska symtom på graviditet en vecka efter ägglossning låter som sagt mer som att du är skengravid. Faktum är att de flesta har ovanligt lite symtom när de väl tar positivt gravtest. Men det är ju så klart olika från person till person.

    När någon säger att men letar symtom så tror jag mer att dom menar att när du känner ett litet stick i bröstet eller molande vid äggstockarna så har du (och de flesta andra) antagligen det innan varje mens men brukar inte fundera så mycket över det. Men i och med att man vet att det finns en yttepytte risk/chans att man är gravid så märker man det.

    Att du säger att svamp luktar dött djur stämmer inte. Luktar det illa när man har svamp så har man någon annan infektion också, tex bakteriell vaginos eller obalans i underlivet. Däremot är klåda väldigt vanligt vid svampinfektion.

  • EpicNurse

    Det enda som kan svara på frågan är ju att ta ett gravtest om typ en vecka :) som sagt så kan du absolut vara gravid, det kan man ju alltid om man har sex. Men i mina öron låter det som en skengraviditet. Hoppas du får det svar du vill ha om en vecka!

Svar på tråden Tidiga tecken på graviditet!