Inlägg från: klyban |Visa alla inlägg
  • klyban
    bonusfamiljspappansmat skrev 2017-04-10 11:53:52 följande:
    Tipsar om appen IQ Chef. Gratis att använda och massa bra matinspiration! Passar både stora och små här i familjen hittills. :)
    Är ni ägare till denna, då jag sett denna reklam flera gånger.
  • klyban

    Rödspätta blir det senare.
    Sen om den blir klassisk och stekt med majonnäs och citron eller panerad ala Dansktvis, det återstår och se.

  • klyban
    Aniiee skrev 2017-04-14 12:57:45 följande:
    Trodde faktiskt panerad var "klassiskt", men det kanske jag tror för att mormor var den hemma som oftast serverade spätta och hon var från Blekinge......

    Inte här ;)
    Steker jag den hel så panerar jag aldrig.
    Utan bara salt och peppar.
    Men panerar den filead, funderade på om jag skulle göra den lite Dansk(rågmjöl, ägg, ströbröd och fritera/steka), så gör jag lite remoulade den Danska varianten.
    Alla älskar den (Y)

    Men nu kanske vi ska iväg och fiska lite, så kanske blir imon istället :$

  • klyban

    Hitta någon mycket hög kvalitet på pasta, nån Barilla.
    Riktig god pasta.
    Så blev lök, vitlök som frästes i olivolja och en del pasta vatten.
    Krydda med nån ost jag hade(parmesan var slut) och en hel del salladslök.
    Det blev riktigt gott, och givetvis massor av svartpeppar.

  • klyban

    Vet inte vad det ska bli idag än, har lite högrevsfärs i kylen.
    Och det går det hitta på mycket skoj med.
    Dock imon så blir det fralla, fralla och åter fralla.


    Då det ska bli lång körning och sälja stuga, och har inte tid och stanna Tungan ute

  • klyban
    EnAnonumius skrev 2017-05-12 09:37:31 följande:
    Det där låter som mig..
    Man tager vad man hittar snabbt bredvid sig. smile2.gif

    Hehe, det blir så ibland.

  • klyban

    Men imon blir det dubbelgrillning, så gör man alltid lite för mycket.
    Så kan man gå knapra på detta under söndagen :D

Svar på tråden Dagens lunch