Inlägg från: Anonym (Trött) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Trött)

    Försvunnen

    Min man har ångest och alkoholproblem i varierade proportioner från tid till tid.

    Idag tyckte han att det var en bra idé att dricka mitt på dagen själv hemma med barnen. Smygdricka. När jag kom hem frågade jag rätt och slätt om jag och barnen skulle åka iväg, nej sa han, jag gör det själv. Han vet art jag inte accepterar kombon barrn och alkohol. Så försökte han ta med sig bilnycklarna. Jag tog allihopa och lade i min väska. Kör du, ringer jag polisen sa jag. Sedan gick han Smsade i början av kvällen att han älskar mig blahablaha. Han kommer alltid hem på natten.

    Till min fråga: Om han inte gör det, vad hade ni gjort? Och vad hade ni sagt till barnen? Just nu tror de att han jobbar och mår dåligt.

  • Svar på tråden Försvunnen
  • Anonym (Trött)

    Tack. Ligger i sängen och vill bara gråta. Han har inte kommit hem och svarar inte på sms eller telefon. Han har inte heller använt kontokortet så nu tänker jag: han är hos en kvinna alt han är död.

  • Anonym (Trött)

    Jo han kom hem. Har sovit hos "en gammal bekant". Vi åkte iväg 5min senare. Kom precis hem med barnen och har lagt oss. Han sitter på kontoret och jobbar. Han har sagt förlåt och jag älskar er...m.m.m.m. via sms eftersom jag inte vill tala med honom. Jag bad honom ge mig utrymme och att han nu passerat en gräns jag måste stanna vid.

    Han ska på affärsresa imorgon. Jag kommer be honom att bo hos sin syster. Sen får vi se. Vill han inte så åker vi till mina föräldrar.

    Jag brukar bli arg eller ledsen men nu är jag bara kall. Jag vill inte tala med honom. Har inget att säga just nu.

Svar på tråden Försvunnen