Matlagning
Så här brukar jag göra.....tips! Om du behöver.
Så här brukar jag göra.....tips! Om du behöver.
Jo, glömde, ingen frysta jordgubbar :/
Brukar ofta ha detta faktiskt.
Då det är galet gott och ta fram och vispa upp halvfryst och ha på pannkakor eller fattiga riddare.
Tack för förslaget.
Jag har nog insett att jag får ta annan sylt, har nog en del hallon.
Tyvärr :/
Hjortron gillar jag inte alls, det är antagligen att dom översötar hjortron ofta.
Ett bär som egentligen inte behöver en enda sockerkorn.
Men snart sommar igen, så får fylla på frysen igen då.
Plommon har jag testat en del andra saker med, och det varit gott.
Den Japanska plommonlikören eller vad nu man ska kalla den.
Är ju sjukt god.
Jordgubbssylten kom upp för jag är lat(just nu) och inte har mer än till kanske två våfflor.
Bästa av allt är att jag var ute typ för 2h sedan.
Jaha, vad jag menar är om du har några allmänna undringar om matlagning så skriv till mig jag lovar att svara så gått jag kan med mina erfarenheter.
Normalt så brukar dessa fråga mig trådar, just vara "fråga mig som är kock" tex.
Här är vi inte i närheten ens förstå TS, även om vi vet nu.
TS får göra ett tillägg till trådstarten.
Än en gång, varför ska jag fråga dig om matlagning?
Vad för typ av matställe jobbar du på?
Själv jobbade lite lätt redan vid 15år på helgerna på B&W restaurang.
Fick diska ett par ggr, sen när dom märkte man kunde laga mat så fick man sköta helgerna själv.
Det var väldigt skoj.
Men sen kom man på att man ogillade tiderna och slitsamt.
Så man valde annat yrke och blev hobbykock istället.
Har du testat att använda majs som är behandlat med släckt kalk, som man sen bakar med?
Som med dessas tortilla.
En sak som fick mig och undra en hel del var att det krävdes mycket mer vatten än tortilla recepten sa.
Tror jag tog lite mer än 3 koppar istället för två.
kanske detta majsmjöl var annorlunda ifrån den Mexikanska masa harinan.
Tror min var Colombiansk.
Dock blev dom riktigt jävla goda.
Polarn som aldrig smakat blev det helt tyst på under den matstunden.
Som då var taco/fajitas(kan inte bestämma mig vad att kalla det), som bestod av lövbiff so sen grillades på grillspett.
Just så jag kunder få trevlig stekyta, och medium.
Tyvärr :/
Hjortron gillar jag inte alls, det är antagligen att dom översötar hjortron ofta.
Ett bär som egentligen inte behöver en enda sockerkorn.
Men snart sommar igen, så får fylla på frysen igen då.
Normalt så brukar dessa fråga mig trådar, just vara "fråga mig som är kock" tex.
Här är vi inte i närheten ens förstå TS, även om vi vet nu.
TS får göra ett tillägg till trådstarten.
Normalt så brukar dessa fråga mig trådar, just vara "fråga mig som är kock" tex.
Här är vi inte i närheten ens förstå TS, även om vi vet nu.
TS får göra ett tillägg till trådstarten.