• Anonym (.-.)

    Finns det tjejer som är intresserad av sport?

    Hej jag har funderat lite på att det vore trevligt att träffa en tjej som har liknande intressen som mig. Jag är väldigt intresserad av fotboll och ishockey och följer det live och hemma i tv-soffan. Har flera intressen som laga mat, träna, träffa kompisar osv men kärleken till sporten har jag fått av min far.
    Jag nätdejtar en del och läser aldrig på en tjejs presentation att hon är sportintresserad så tanken har slagit mig om det finns någon! Jo jag vet att det finns, men vart? Man vill ju inte gärna gå fram till en tjej mellan målen och fråga efter hennes nummer. Mina vänners flickvänner är totalt ointresserade av sport!
    Hade varit trevligt att ha någon att gå ut och jogga tillsammans med, gå på någon match då och då osv.
    Mitt ex blev ofta sur när jag tittade på matcher och sa att hon skulle se på tv fast hon inte är intresserad av programmet, hon å andra sidan kunde se på topmodell och Paradis hotell flera kvällar i veckan utan att jag la fram en suck.

  • Svar på tråden Finns det tjejer som är intresserad av sport?
  • Anonym (.-.)
    Monchichier skrev 2017-03-26 14:48:12 följande:
    Jag är av det kvinnliga könet och tycker att det bästa i livet börjar på H. Hoj, hockey och hemmakvällar smile5.gif
    Så nog finns vi där ute. Speciellt ute på arenorna, varför skulle du inte kunna fråga efter nummer i pauserna? det är ju en perfekt plats för att hotta någon med samma intresse!
    Trevligt! :) 
    Jag tänker att de är där för att se matchen precis som mig och inte uppskattar att någon kommer fram och raggar.
    Oftast ser jag tjejer där troligtvis som blivit medtvingad av sin pojkvän ;) Jag ser sällan ensamma tjejer eller tjejkompisar där.
    Jag frågade ofta min ex tjej om hon ville följa med och äta på något mysigt ställe och sen gå på match men hon ville aldrig.
  • Anonym (.-.)
    SnakehileLounge skrev 2017-03-26 16:52:06 följande:
    Klart det gör. Testa sportbarer eller en lokal löparklubb kanske? Eller starta en egen löpargrupp eller ett korpenlag eller nåt. Har idrottat halva mitt liv (handboll) och fortsätter nu med tennis och löpning. Går fortfarande på matcher och pratar idrott med mina vänninor. Beror nog lite på vilken umgängeskrets man har. Är de helt ointresserade av träning eller tycker dina polares tjejer helt enkelt att vissa idrotter är trista?
    Jag spelar innebandy med ett kompisgäng i korpen. Nej de är inte ointresserade av träning men om mina vänner bjuder hem folk på mat och se en match så åker deras flickvänner iväg några timmar.
  • Anonym (.-.)
    Anonym (Victoria) skrev 2017-03-26 18:36:32 följande:
    Liknande här, fotboll och hockey går bort.
    Jag kanske inte planerar semester efter OS, men har tagit ledigt och rest för att se ett par mästerskap live.
    Men tittar du bara på TV, TS? Tränar du inte själv förutom att jogga?
    Nej ser matcher live också. Tränar mest jogging men spelar en del innebandy också vilket är skoj :)
    Hade gärna träffat en tjej som utövade någon sport så man kunde gå och titta så ofta man kunde på hennes matcher.
Svar på tråden Finns det tjejer som är intresserad av sport?