Inlägg från: pyssel |Visa alla inlägg
  • pyssel

    Gift vid första ögonkastet

    Anonym (Za) skrev 2017-04-11 09:27:52 följande:

    "Experterna" är ju lika hemska i år. Sanningen är att det är ett mycket litet urval dom har att välja på och sen sätter dom ihop 3 par för att det ska bli 3 par.

    Flera är ju olämpliga som både Eva och snickaren förra året som borde ha gått i terapi i 3 år först.

    Skåningen med mössa verkar jättenervös och stirrig, förstår inte hur man kan lita på honom men så verkar hans match vara väldigt blåst och oseriös inför ALLT i livet. 30 men beter sig som 15 (ser ut som 36)

    Den blonda och norrlänningen med blå ögon; såg ut som perfect match först tills det visade sig att hon har någon anknytningsstörning som gör att hon stöter bort alla som är vänliga och trygga. Han fattar inte hur snygg och trevlig han är. Han ska vara som han är och inte ändra nånting men bara tycka att han är värd respons för att fortsätta ge.

    Lars-Åke "Babsan" och Snygg-pinglan: Vilken hemsk match! Hon ser sjukt bra ut och är jättehärlig, så elakt att para ihop henne med Lars-Åke som är någon äcklig, sadistisk, pervers gubbsjuk typ. Han är ju riktigt ful. Ser verkligen ut och för sig exakt som "Babsan", kom ut ur garderoben ffs!

    Om han var den enda i hennes ålder borde experterna ha erkänt det "vi kan inte matcha dig för det finns bara en att välja på och meningen är ju att vi ska vara 'experter' som ger dig en skräddarsydd match..."


    Jag ger dig 10 poäng för den analysen!
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-18 17:09:23 följande:

    Eftersom de studier du hänvisar till baseras på kvinnors tyckande är de irrelevanta. De bekräftar bara det alla instämmer i. Att kvinnor påstår sig vilja ha snälla killar.


    Det här lyckas du inte trassla dig ur på det viset. Det framgår klart och tydligt att du inte klarade att förstå studien (eller ens abstract). Att du är av en annan personlig åsikt eller tänker kritisera studien är något annat. Du är ju dubbelt anonym här så vari ligger skammen i att erkänna det uppenbara: Att du hade fel om studiens påstådda resultat?
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-18 17:09:23 följande:

    Eftersom de studier du hänvisar till baseras på kvinnors tyckande är de irrelevanta. De bekräftar bara det alla instämmer i. Att kvinnor påstår sig vilja ha snälla killar.


    Var hittar du det som "alla instämmer i"? Runt omkring dig? Här är en annan av dessa så kallade "vedertagna sanningar", som påstår motsatsen: Kvinnor som är med bad boys brukar tvärtom vara väldigt tydliga med att det som inte är spännande som i farligt, otillgängligt eller opålitligt inte har någon attraktionskraft på dem. (Att de har i sin fantasi att omvända dessa män är något annat och där börjar självbedrägeriet.)
    Alla hästar hemma
  • pyssel

    Louise är just en sådan tjej som inte vill ha en snäll kille. Louises vänner vill att hon ska ha en snäll kille men hon är inte där. Mikael är inte för henne utan för kvinnor som uppskattar snälla män. Mikael är typisk för de män som är lite blyga i inledningen, angelägna utan att vara Magnus-klängiga men som bär på kvaliteter både i humor, intelligens och ett brett register (inte sällan oförverkligat) i sovrummet.


    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-19 17:31:51 följande:

    @Za

    Ha ha ha

    Du har inte funderat på att använda dig av logik. Alla dina hemmasnickrade teorier går på tvärs med vad som faktiskt händer i programmet och i samhället i övrigt.

    Jag hoppas att du någon gång ska öppna dörren och ta steget ut i verkligheten. Att gagga ihop dig med massa bittra kärringar i någon FI-förening har uppenbarligen inte gjort dig något gott. Börja socialisera dig med normala människor, skaffa dig en man samt läs på så ska du se att ditt liv kommer att bli mindre patetiskt.


    Om du inte reagerar så reflex- och känslomässigt så klarar även du att inte skjuta dig själv i foten och samtidigt tappa huvudet i ovanstående inlägg.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-19 17:45:25 följande:

    Ha ha

    Typiskt feminister. Glöm fakta och för in debatten på känsloargument och personangrepp. Du har uppenbarligen inget vettigt att säga i sakfrågan.


    Du har inte lyckats presentera någon fakta som stödjer dig och din illa dolda upprördhet och känsloutspel. Varför gör du inte det istället? Eller tar det så emot att du stötte på svårigheter i forskningsdatabaserna och saknade argumenten när minnie sakligt lade fram sitt? Att börja tugga fradga och ta den lätta vägen med aggressivitet och skällsord om feminism visar bara brist på självkontroll, och fortfarande inte stöd för din sak.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-19 18:11:54 följande:

    Ditt ständiga känslosvall visar att du inte har intresse för fakta. I så fall hade de fakta jag hänvisar till inte kommit som någon överraskning för dig. Du är uppenbart okunnig.

    Att man ska behöva hjälpa dig med de mest grundläggande kunskaperna på området. Det är inte konstigt att dina tankar är helt uppåt väggarna när du inte har någon som helst koll på forskningen på området.

    www.google.se/url&source=web&rct=j&url=scottbarrykaufman.com/wp-content/uploads/2013/09/The-Dark-Triad-Personality.pdf&ved=0ahUKEwio0ujb87DTAhVPI1AKHYO0DNIQFggwMAY&usg=AFQjCNGJdDNL9C3zcy6fJCA6jJzoLvnFuw&sig2=hj30xcyuEKwcO7FFNkyM8w


    Nu har ju jag inte undrat över "Den mörka triaden" då jag vet vad det är. 
    Tyvärr river du itu din argumentation här ovan genom två av dina tidigare inlägg:
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-18 16:16:13 följande:
    Eftersom forskningen inte visar vilka män kvinnorna faktiskt väljer kan den inte visa det du påstår. Du tolkar helt enkelt resultatet som du önskar.

    Däremot visar den att det stämmer att kvinnor säger sig välja snälla män. Helt i enlighet med nice guy paradox.
    Anonym (Anonym) skrev 2017-04-18 17:09:23 följande:
    Eftersom de studier du hänvisar till baseras på kvinnors tyckande är de irrelevanta. De bekräftar bara det alla instämmer i. Att kvinnor påstår sig vilja ha snälla killar.

    Ur abstract i studien du hänvisar till:
    128 women rated created (male) characters designed to capture high DT facets of personality or a control personality.

    Så hur var det nu med din kritik av kvinnors fiktiva val som saknar jämförelse med vem de faktiskt väljer IRL? Metod, material och resultat du nyss ratade i den andra studien.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Za) skrev 2017-04-20 10:14:17 följande:
    Haha, ser fram emot ett sakligt svar. Svara på frågorna utan känslosvall och personangrepp Foliet.
    Ser ut som att väntan blir lång - halmgubbar och mer ad hominem.
    Jo jag "rys-gillar" programmet! Väntar spänt på om Helena Cewers ska trampa ännu djupare i det stereotypa träsket som hon brukar eller om det blir bortklippt (det blir det dock inte när hon debatterar eller håller vedervärdiga föreläsningar). Undrar vad public service tänkte när de "förstärkte expertisen" med denna antifeministiska häxa. Vad fjotten med flotthåret, felstavningarna på tavlan och "insiativen" (han kan varken tala, skriva eller föra sig som en man i sin ålder) gör i programmet... jag har inte förstått det... han kanske var med sist också? De två andra "experterna" framstår plötsligt som mindre excentriska ju längre programmet fortskrider. Jag tror inte att teamets egentliga uppgift är matchning, utan Svt är inte sämre än Tv4 - Castingen är allt! :)

    Vidare spekulerar jag i om Magnus kommer flippa redan i nästa program. Kanske fortsättningen på den där svartsjukegrejen med exets träningsskor kvar i hallen.. Jag tror Sofia är lite för angelägen om att framhålla sina minus 15 kilon och hur hon baaara träffat träningsfreaks före Magnus. Snart exploderar han (eller imploderar.)

    Undrar om hunden Charlie bara morrar eller om han smånyps också. Mats ska dock ha cred för att han tog det hela med jämnmod, till skillnad från Magnus hundfjantande.

    Mikael lyder snällt experterna. Hoppas det inte blir något så han istället får välja och vraka bland nya intressenter, utan att hans foglighet för expertisen kommer i vägen. 
    Alla hästar hemma
  • pyssel

    Det finns inte mycket attraktivt med Per och med Andreas absolut ingenting. Michael är en helt annan typ av man, om än lite återhållsam. Per och Andreas samlar på bitterhet och är potentiella haters, om de inte redan är det. Inga som kvinnor samlar på, varken på kort eller lång sikt. Ska kolla på Opinion sedan.


    Alla hästar hemma
Svar på tråden Gift vid första ögonkastet