Inlägg från: Tow2Mater |Visa alla inlägg
  • Tow2Mater

    Vilken religion är du mest rädd för?

    Den dag vi inte kommer att kunna köpa eller sälja utan att ha "vilddjurets märke" på pannan eller handen; förmodligen en religion som inkluderar "tolerans för alla andra religioner" förutom att du för att "kunna överleva" måste genom "märket" "tillbe och visa full överlåtelse till xx".... Det skrämmer mig.

  • Tow2Mater
    Anonym (J) skrev 2017-04-01 01:54:55 följande:
    Hahahahahahah nä nu skojar du va?
    Nej, jag skojar tyvärr inte. Och den som lever får se, som det ju heter.
  • Tow2Mater
    Anonym (creator of all existens, friend) skrev 2017-04-01 14:06:29 följande:
    Som jag skrev så misstolkas tyvärr koranen av väldigt många. Då det finns "länder" och gränser så förstår jag inte varför man skulle provocera i ett land som dom inte accepterarannan tro.
    Förstår inte riktigt vad du menar med "provocera"? Om en person i ett av dessa länder t ex vill lämna sin tro finns det ju inget val att göra det för han, eller speciellt hon, kan bli dödad då det är belagt med dödsstraff. Oavsett om dessa länder i sin islamiska tro misstolkar koranen eller inte, har det ju ingen direkt praktist betydelse för den personen. Att sitta i Sverige och tycka att islam ar en ok tro, samtidigt som man blundar för hur den utövas i dessa länder och kallar det "misstolkning" är ju ganska befängt. Om nåt borde sk moderata islamister provocera i dessa länder för att försöka på lång sikt ändra den allmänna horribla tolkningen av koranen. Men ja, det kan man ju bli dödad för.
Svar på tråden Vilken religion är du mest rädd för?