Inlägg från: Anonym (Leffe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Leffe)

    Varit otrogen och blivit påkommen, kan inte släppa älskarinnan

    Anonym (Tjej) skrev 2017-05-18 07:49:02 följande:

    Jag har gjort samma sak men utgav mig för att vara i öppet förhållande. Har också sjukt dåligt samvete nu i efterhand även fast det var jag som avslutade med dem andra killen. Förstår inte heller helt hur jag kunde göra något sånt här. Tror att det var en liten svinig sak som byggdes på och blev större. Jag vet inte heller hur jag ska kunna leva med mitt dåliga samvete. Finns mer i spel i min historia också. Hur länge var det sen det hände för dig och hur är det med dig och frun nu?


    Hur blev du "upptäckt" av din man? För jag tänker han måste ha blivit ganska traumatisk påverkad annars skulle han inte ha så mycket "agg" mot dig.. 
  • Anonym (Leffe)
    Anonym (Tjej) skrev 2017-05-18 09:30:21 följande:
    Nja. Jag gjorde det delvis. Sade att jag var ledsen att jag ljugit om att jag var upptagen men inget om det han förlorat för min skull. Jag kan inte ta kontakt och säga det nu heller för det vore att svika min man igen. Har du bett om förlåtelse till din?
    Anonym (Leffe) skrev 2017-05-18 09:06:20 följande:

    Hur blev du "upptäckt" av din man? För jag tänker han måste ha blivit ganska traumatisk påverkad annars skulle han inte ha så mycket "agg" mot dig.. 


    Han såg mig pussa den andra på en fest och då berättade jag allt sen. Men det gjordes värre av att jag senare kontaktade den andra killen och föll tillbaks en gång. Efter det bröt jag all kontakt. Den gången så berättade jag själv vad jag gjort men väntade ett tag innan jag vågade berätta.

    Ja jag mitt dumhuvud hade bjudit in bägge till samma fest så självklart spårade det ur... men nu tänker jag att kanske jag ville bli påkommen för det var så tungt att leva med lögnen.
    det var det jag tänkte. du skulle ha dumpat älskaren och och gått tillbaka 100% till din man. eller åtminstone brutit det tillfälligt med älskaren och gått tillbaka vid "behov".. 

    sanningen är inte alltid det bästa som finns. vissa saker bör vara hemliga. 
  • Anonym (Leffe)
    Anonym (jamenvisstserru) skrev 2017-05-22 13:25:32 följande:
    Och givetvis så är det den som klantat sig som avgör om det ska vara hemligt eller ej eller hur? Först gör man något man vet suger, och sen råkar man bara komma till slutsatsen att "vissa saker bör vara hemliga", men oj så lägligt.
    alltså på vilket sätt blir hennes mans liv bättre av att han vet att frugan legat och haft en affär vid sidan om? jag fattar inte vissa människor som haft så stort behov av att prata om allt.. jag tycker att vissa saker ska vara hemliga bl.a. det som ens partner kan lätt leva utan.. 

    f.ö. så uppmuntrar jag inte på något sätt till otrohet!
Svar på tråden Varit otrogen och blivit påkommen, kan inte släppa älskarinnan