• Anonym (Jojamensan)

    Ljuga för socialen för att få ha barnen för sig själv

    Det är ett äckligt beteende och fruktansvärt jobbigt för den drabbade oftast ja säkert i 90% av fallen är det kvinnor som baktalar och med lögner försöker få sin egendom säkrad, då menar jag barnen 
    Förstår inte hur en kvinnor tänker att med lögner och förbannad dikt förneka barnen sin rätt till båda sina föräldrar, vilket alla undersökningar påvisar är bäst för barnen om föräldrarna naturligtvis är någorlunda vettiga.

    Jag läser nu här på FL om några fler fall och själv har tre fall passerat förbi i min närhet där så är fallet.

    i det första fallet som var på 80- talet var en känd advokat inkopplad Henning Sjöström dock hjälpte detta icke då kvinnan rymde med sina barn och höll sig undan i 2 år och det blev till hennes fördel på den tiden. Idag dömer man annorlunda och kvinnan skulle direkt bli dömd som olämplig förälder så tur att detta har ändrats.

    i dom två andra fallen har sanningen vunnit och på nåder har kvinnorna fått vara kvar som förälder på 50/50 min son stod nämligen inför en sådan otrolig smutskastningskampanj där lögnerna blev så många och otroliga att inte ens den mest inskränkta feminist skulle kunna döma honom för dessa påståenden.

    Domaren var tydlig i rätten när domen kom att hade varit utsatt för en fruktansvärd förnedring som hans ex hittat på och hade det inte varit för barnens bästa skulle han direkt tagit bort henne som förälder, det blev  delad vårdnad där hon enbart får träffa barnen varannan helg.
    Så jäkla skönt att rättsväsendet och samhället börjar fatta att allt som kräks ut inte behöver vara sanning och nu blir kvinnan straffad efter vad hon förtjänar.

    Tro nu inte jag är kvinno hatare är definitivt icke detta, är lyckligt gift och älskar kvinnor men det jag berättat är tyvärr en sanning som händer allt för ofta

Svar på tråden Ljuga för socialen för att få ha barnen för sig själv