• Anonym (Trådstartare)

    Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?

    När jag talar om att klippa kort frisyr protesterar generellt män, och har alltid gjort. Kvinnor ska ha långt hår. Så jag undrar är det avtändande, okvinnligt etc med kort hår på en kvinna? VAD tycker du? Jag är strax 40år.

  • Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?
  • Anders 386

    Jag tycker det kan vara jättesnyggt med kort hår på en kvinna. Konstigt nog har jag alltid tyckt att nacken på en kvinna ofta kan vara ganska sexig - fattar inte varför..Glad

  • Xenia
    Anonym (Damn) skrev 2017-06-08 00:46:38 följande:

    Håret skall vara långt! Minst 30 cm!

    Anledningen till att vi män finner det oattraktivt med kvinnor som har kort hår, är för att vi tänder just på kvinnor. Ingen kille vill ha någon som ser ut som en annan kille liksom. Om man inte är homosexuell förstås.

    Korthåriga kvinnor förknippar jag med andra män, maskulina kvinnor eller marxistiska feminister. Vilket är oerhört avtändande.


    Fördomsfulla män är också rätt avtändande.

    Du tycks inte kunna tänka dig att en kvinna har kort hår för att hon passar bäst i det?

    Klarar du inte att se skillnad på män och kvinnor om inte kvinnorna har långt hår?

    Och killar med långt hår då?
  • Xenia
    Plazma skrev 2017-06-08 00:51:42 följande:

    Kan bara svara för mig själv. Men jag tycker att det är max 1 på 1000 kvinnor som ser bra ut i kort hår. Det ska vara minst axellångt. Är man 40 år och klipper sig kort då blir hon tant delux på en gång.. Skulle min fru säga att hon skulle klippa sig skulle jag hota med skilsmässa.. ????


    Du är alltså inte kär i din fru utan bara i hennes hår? 

    Får din fru bestämma över din frisyr också?
  • Anonym (Hår!)

    Är egentligen ganska ointressant att diskutera. Alla tycker olika och har man tur så hittar man en partner som har samma åsikt om det mesta som man själv. Hår är en detalj bland många.

    Men utseendet är ju det första man möts av, så visst har det betydelse vilken frisyr en kvinna har. Jag skulle aldrig stöta på en med kort hår, så är det bara.

  • Anonym (Snyggt)

    Jag har kort hår. Den som inte gillar det behöver inte dejta mig. Enklare än så är det inte. Finns gott om folk som ser till mer än frisyr.

  • Anonym (Hmm)

    Kan väl slänga in en brandbomb till i tråden ...
    Är kort hår och "karl-frisyr" tämligen ofta förekommande
    ihop med övervikt?
    Tycker mig sett en viss relevans där ....

  • Anonym (G)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-06-25 17:33:01 följande:

    Kan väl slänga in en brandbomb till i tråden ...

    Är kort hår och "karl-frisyr" tämligen ofta förekommande

    ihop med övervikt?

    Tycker mig sett en viss relevans där ....


    Trist att du inte kan skilja en brandbomb från en jordnöt.
  • Anonym (Hmm)
    Anonym (G) skrev 2019-06-25 17:37:11 följande:
    Trist att du inte kan skilja en brandbomb från en jordnöt.
    Jorå - inga problem med det men ..... hur fan kom
    jordnöten in i sammanhanget??
  • Anonym (Nej tack)

    Visst kan en kort frisyr vara fin men samtidigt finns det inget bättre sätt att signalera kärring där bäst före datumet gått ut på. Som att en del helt sonika resonerar att nu är jag i denna åldern, då ska man se ut så här. Precis som tanter när man var liten hade städrock och papiljotter som om det var lag på det.

  • Xenia
    Peterrr skrev 2017-06-08 18:25:23 följande:

    När en kvinna skaffar kort hår/pojk-frisyr så utsänder det att hon är osexuell, oattraktiv, har gett upp, militant feminist, inte vet hur man ska göra för att se bra ut, dåligt självförtroende, inte kvinnlig, konstig.
    Extremt få kvinnor som har ett mycket attraktivt ansikte passar i kortklippt hår, men 95% bör inte ha det.
    Kortklippt hår/frisyr/pojkfrisyr och lite lätt övervikt är ett mycket säkert kort och en bra strategi om ni kvinnor vill skrämma bort de bra och framgångsrika männen!
    Vissa som är pensionärer kanske börjar få tunt hår och klipper det kort, jag kan förstå det.
    Men är man i fertil ålder och fortfarande tror att man ska få en partner, så är en frisyr som unga grabbar som spelar fotboll har en jävligt dålig idee.


    Det där visar ju bara hur lite du vet. Som om långt hår automatiskt gjorde en kvinna attraktiv och kort hår oattraktiv. Det finns massor med frisyrer och oftast vet kvinnor själva vad de är snyggast i. 

    Vilka är de där "bra och framgångsrika männen" (som tydigen är synnerligen ensidiga och ytliga)? Tror du alla kvinnor bara är ute efter pengar?

    Så många män som klagar på att de inte får kvinnor eller att deras kvinnor inte duger. Inte konstigt om deras enda kriterier på en bra kvinna är om hon har långt hår.

    Har man väldigt vackert och tjockt svallande hår men inte så mycket annat att komma med, så är det klart att man satsar på långt hår. Men att alla andra ska göra det är ju löjligt. F ö är ofta långt hår i vägen (kvinnor nuförtiden har annat att göra än att se vackra ut), så det långa håret snos runt i en knut.
Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?