• Anonym (Trådstartare)

    Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?

    När jag talar om att klippa kort frisyr protesterar generellt män, och har alltid gjort. Kvinnor ska ha långt hår. Så jag undrar är det avtändande, okvinnligt etc med kort hår på en kvinna? VAD tycker du? Jag är strax 40år.

  • Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?
  • Anonym (Jag)

    Att ha kort hår kräver mer kunskap om hur man ska styla det. Långt hår bara hänger där, med flätor, lockar, eller rakt.. inte alls svårt

  • Anonym (Go for it!)
    Plazma skrev 2017-06-08 00:51:42 följande:

    Kan bara svara för mig själv. Men jag tycker att det är max 1 på 1000 kvinnor som ser bra ut i kort hår. Det ska vara minst axellångt. Är man 40 år och klipper sig kort då blir hon tant delux på en gång.. Skulle min fru säga att hon skulle klippa sig skulle jag hota med skilsmässa.. ????


    Samma här om min man bestämmer sig för att bli flintis!
  • Anonym (Go for it!)
    Anonym (Mr L) skrev 2017-06-09 20:03:36 följande:
    Ja, det är extremt avtändande med kort hår på en kvinna. Det signalerar att hon vill vara man.
    Helt jävla otroliga kommentarer..har ni fått hjärnsläpp hela bunten?

    Är det samma med alla hipsterkillar och rocksnubbar a al Hells Angels som har långt hår? Vill de vara kvinnor i sina skägg och handväskor  på sina brummande bågar?
  • Anonym (Mr L)
    Anonym (Go for it!) skrev 2017-06-09 21:43:30 följande:

    En fördomsfull idiot entrar tråden;)


    Ingen heterosexuell man tänder på det där.
  • Anonym (24)

    Har haft kort hår under i princip hela mitt liv (24år) och aldrig haft problem med killar pga detta. Klär mig inte överdrivet feminint heller, men har timglasformad kropp som såklart bidrar med sitt. Visst finns det lite mindre att dra i, men händerna går alltid att sysselsätta på annat vis.

    Sen finns det självklart fördomsfulla typer (som en hög av kommentarerna ovan) som ifrågasätter ens sexualitet (men så vitt jag vet sitter inte ens sexuella läggning i håret), antar att man är femenist (som om det skulle vara nåt dåligt, trodde alla kämpade för jämnatällhet och lika värde), mm. Nåt som jag däremot alltid fascinerats över är att män med långt hår aldrig blir ifrågasatta, så varför ska kvinnor med kort då bli det?

  • Pumakvinna
    Anonym (Mr L) skrev 2017-06-09 20:10:12 följande:
    Det sitter i generna. Ett svallande hår utstrålar ungdomlighet och sensualitet.

    En kvinna som rakar av sitt hår visar av att hon inte har något som helst intresse för män. Samtidigt försvinner hennes ungdomlighet och sensuslitet. Hur attraktivt är det?
    Jag känner ingen mig i dessa reaktioner. Första gången jag blev medveten om detta var när en vän vars hår och utseende jag beundrade klippte sig kort och  drog ner rejält på sminket och blev lite "vuxen" från att ha varit någon som stack ut för sin coola stil. Jag dog lite inombords och tappade helt min attraktion för hennes utseende även om hon fortfarande var vacker. Sedan har jag drabbats av samma när killar klippt av sitt underbara långa hår eller tappat det. Hår och klädstilar är otroligt viktigt för mig...men det spelar egentligen ingen roll om det är långt eller kort utan det beror snarare på att det är något som de verkligen klär i som försvinner och förändras. Men för övrigt så älskar jag kvinnor med kort hår som passar i det. Tycker det finns otroligt många som klär betydligt bättre i kort än långt. Det har dessutom varit ikoniskt och otroligt modernt i perioder speciellt 60-talet och 80-talet och fått miljoner kvinnor att kapa sitt svall:)

    Tycker faktiskt att många får just ungdomlighet och fräschör i kort hår istället för neddraget ansikte och stripigt hår som ger ett äldre intryck definitivt!
  • t1000

    Kort hår påverkar inte attraktion alls.

    Om det inte är killfrisyr kort.

    Men visst är det finare med långt.

  • Anonym (Hår!)

    Jag har inte, som många här, några fördomar kring vad kort hår på kvinnor signalerar, men jag tycker att lite längre hår på en kvinna alltid är mer attraktivt än kortare hår.

    När kvinnor klipper sig riktigt kort så förlorar de mycket av sin kvinnlighet i mina ögon. Därför skulle jag aldrig ens reflektera över att dejta en kvinna med kort hår. Nu har jag inte använt Tinder, men om jag hade gjort det, så hade jag svept alla korthåriga åt vänster.

  • Anonym (M36)

    Landstingsfrilla. Lite sura uppstötningar på den. Speciellt när man slingar in lite läckra färger. Som ju drar ytterligare uppseende på det korta stripet.


    Fattar inte varför det kommer in kvinnor och säger att de har förhållande och kort hår som något slags bevis för att män inte föredrar långt? Hårlängd är ju givetvis inte en parameter i förhållanden. Man blir ju inte outcast för att man har kort hår, men få klarar av det rent utseendemässigt och alla exempel jag känner till blir bara ännu läckrare med långt hår(inte bara min åsikt i dessa fall).


     

Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?