• Anonym (Trådstartare)

    Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?

    När jag talar om att klippa kort frisyr protesterar generellt män, och har alltid gjort. Kvinnor ska ha långt hår. Så jag undrar är det avtändande, okvinnligt etc med kort hår på en kvinna? VAD tycker du? Jag är strax 40år.

  • Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?
  • Anonym (Hej)

    Men vad är långt respektive kort? Det är subjektivt,

    När en kvinna säger att hon ska klippa kort kan några ta det som julkort och andra som till axlarna.

  • Anonym (Damn)

    Håret skall vara långt! Minst 30 cm!

    Anledningen till att vi män finner det oattraktivt med kvinnor som har kort hår, är för att vi tänder just på kvinnor. Ingen kille vill ha någon som ser ut som en annan kille liksom. Om man inte är homosexuell förstås.

    Korthåriga kvinnor förknippar jag med andra män, maskulina kvinnor eller marxistiska feminister. Vilket är oerhört avtändande.

  • Plazma

    Kan bara svara för mig själv. Men jag tycker att det är max 1 på 1000 kvinnor som ser bra ut i kort hår. Det ska vara minst axellångt. Är man 40 år och klipper sig kort då blir hon tant delux på en gång.. Skulle min fru säga att hon skulle klippa sig skulle jag hota med skilsmässa.. ????

  • Tom Araya
    Anonym (Trådstartare) skrev 2017-06-07 21:22:06 följande:

    När jag talar om att klippa kort frisyr protesterar generellt män, och har alltid gjort. Kvinnor ska ha långt hår. Så jag undrar är det avtändande, okvinnligt etc med kort hår på en kvinna? VAD tycker du? Jag är strax 40år.


    För mig är håret på¨huvudet väldigt viktigt och är en stor sex appeal och attribut som utstrålar kvinnlighet. Dessutom är jag så lagd att jag gärna vill använda hennes hår i sexuella lekar, främst att dra i.
    Däremot kan kan jag visst tycka att tjejer/kvinnor i kortare frisyrer kan vara väldigt attraktiva, snygga, sexiga och även passa bra i frisyren. Men det är helt enkelt inte en kvinna för min smak.
  • Anonym (Ddd)

    Beror helt på hur kort vi pratar om.

    Det här är sjukt läckert tycker jag )

  • Anton Chigurh

    Jag.....ÄLSKAR min gudomliga Gummas långa hår. Jag älskar att dra i det....under akten(ni som inte hänger med här, ni får fråga mor och far vad som avses) OCH, jag ÄLSKAR att borsta min gudomliga Gummas långa, makalöst vackra, hår.

    Hon älskar att jag drar henne i håret under.....akten(se längre upp i inlägget) och hon älskar att få håret borstat under långa stunder, när jag också kan dra henne i håret fast då under mer kontrollerade former. Dvs:

    Jag liksom samlar ihop hela kalufsen, och drar lite försiktigt och gör det upprepade gånger.

    Hon älskar det. Det blir en typ av "hårbottenmassage" som faktiskt emellanåt leder till....sex.

    Jag hade självklart älskat min Gumma lika mycket även om hon haft kortklippt frisyr men jag kan inte förneka att jag tycker att det är UNDERBART att hålla på med hennes långa, vackra, väldoftande hår.

    KRAM...//Anton


    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Njutare R

    Jag är som de flesta andra män. Älskar långt hår. Det är otroligt vackert och en trevlig detalj i sängen. Vist finns det kvinnor som är attraktiva i kort hår men de är få.

  • Tecum
    Haskel skrev 2017-06-07 23:15:15 följande:
    Det bästa sättet att bli tant, är att precis efter 40 klippa sig kort. Har man tidigare haft långt hår, och i mogen ålder klipper sig kort, ser man plötsligt minst 10 år äldre ut som kvinna. Betydligt mindre attraktivt generellt sett.
    Bra formulerat, så är det! Man kan fundera på de kvinnor 40+ som beklagar sig över att det är svårt att hitta bra män och att män bara vill ha yngre, har de klippt sig kort? Då gör de det svårare för sig.
  • Anonym (Short hair)

    Jag skiter vad andra tycker men kort hår på tjejer är så sexigt när nacken kommer fram. Ni blandar ihop tanter med korthår och sexiga katter i kort frilla.
    Jag e man 40+ och har haft tre tjejer med kort. 

Svar på tråden Avtändande med kvinnor som har kort hår (frisyr)?