Inlägg från: Abegayle70 |Visa alla inlägg
  • Abegayle70

    Slutar man bry sig om musik när man blir äldre?

    Hur gammal då? jag är 46 och köper fortfarande skivor. Spelar både dessa och på instrument.


    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    Tihi skrev 2017-06-14 16:42:04 följande:
    Jag vet att man kan lyssna gratis med internet men det är ju delvis det frågan handlar om. Jag ville äga min musik förut, jag ville ha CD-skivor även för något år sen, jag satte ner tid på att få över musiken i mobil eller iPod och till bilen. Nu lyssnar jag nästan aldrig på musik hemma och jag bryr mig inte om jag har massa musik i mobilen eller inte. Musik har gått från att vara jätteviktigt (att äga) till att det mesta som spelas på radion duger. Förstår du hur jag menar?

    Jag minns att jag inte alls förstod varför min pappa inte ville köpa skivor fast han gillade artisten/låtarna när jag var tonåring men nu är jag själv i samma båt när jag är i samma ålder som han var när jag var tonåring och jag orkar inte heller bry mig om att köpa musik längre. Nu förstår jag honom. Lustigt det där. Drömmer
    Jag vet inte, jag kanske är udda, men ett stort dilemma för mig nu när jag snart ska flytta till annat land är vad jag ska ta mig till med alla skivor. Jag kan ju inte gärna börja släpa med mig alla dessa. Håller på att rippa Cd för glatta livet, läggs i molntjänst och på extern hårddisk. Kommer natagligen att fortsätta köpa skivor när jag väl kommit i ordning.
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
  • Abegayle70
    Tihi skrev 2017-06-14 17:01:30 följande:
    Du verkar ha ett brinnande intresse och då är det väl annorlunda förstås. Kul med flytt! Är det temporärt eller permanent?
    Det blir permanent.

    Jo, det är en stor och viktig del av mitt liv, både att lyssna och att spela själv, antar att det är annorlunda om man är normal Flört
    Reta mig inte om jag stavar fel, jag är dyslektiker...
Svar på tråden Slutar man bry sig om musik när man blir äldre?