Inlägg från: Aniiee |Visa alla inlägg
  • Aniiee

    Slutar man bry sig om musik när man blir äldre?

    Min mormor köpte skivor och hade sig till och med som 90-åring. Sååååå.... kanske kommer tillbaka när man inte är mitt upp i livet igen? Kanske?

    Personligen har jag inte köpt en skiva eller betalat för musiktjänster sen jag var typ 16. Internet is a thing, you know.... =P


    Litter your world with your gems of thoughts and deeds
  • Aniiee
    Tihi skrev 2017-06-14 16:42:04 följande:
    Jag vet att man kan lyssna gratis med internet men det är ju delvis det frågan handlar om. Jag ville äga min musik förut, jag ville ha CD-skivor även för något år sen, jag satte ner tid på att få över musiken i mobil eller iPod och till bilen. Nu lyssnar jag nästan aldrig på musik hemma och jag bryr mig inte om jag har massa musik i mobilen eller inte. Musik har gått från att vara jätteviktigt (att äga) till att det mesta som spelas på radion duger. Förstår du hur jag menar?

    Jag minns att jag inte alls förstod varför min pappa inte ville köpa skivor fast han gillade artisten/låtarna när jag var tonåring men nu är jag själv i samma båt när jag är i samma ålder som han var när jag var tonåring och jag orkar inte heller bry mig om att köpa musik längre. Nu förstår jag honom. Lustigt det där. Drömmer
    Jo, jag förstod vad du menar, men tydligen var jag själv otydlig. jag köper inte skivor för det behövs inte. det går att ladda ner från nätet. jag har en hel hårddisk med musik, min telefon svämmar över. 

    men jag tror absolut att det helt enkelt inte är lika viktigt för dig att köpa skivor och hålla på och fixa, för att annat är viktigare. ju äldre man blir desto mer annolunda prioriterar man. du är i ett skede där du inte prioriterar ägandet lika högt, något annat är viktigare.
    Litter your world with your gems of thoughts and deeds
Svar på tråden Slutar man bry sig om musik när man blir äldre?