Inlägg från: MaliinJohannaa |Visa alla inlägg
  • MaliinJohannaa

    Behöver någon att prata med

    Hej!

    Så jag är i en liten annorlunda situation.

    Jag är 26 år gammal och bor i Australien där jag just nu pluggar för att göra min Bacheloor degree.

    Och för ett år sedan träffade jag min pojkvän, vi klickade direkt och på tredje dejten berättade han för mig att han har varit gift och har två barn, två pojkar på 3 och 5 år gamla.

    Jag har träffat pojkarna vid flera tillfällen och jag tycker dom är hur härliga som helst!

    Det är bara det att ibland blir det väldigt jobbigt. Då jag själv inte har barn eller ens har haft i tankarna att skaffa barn för tillfället. Men jag vill ändå försöka få detta att fungera, men jag känner att jag skulle behöva ha någon att prata med, spm har vart i en ungefär liknande situation som mig. För känner att jag inte riktigt kan prata med min partner om vissa tankar och känslor jag har kring vårar förhållande och hans barn utan att han tar det på fel sätt.

    Sen kommer även vetskapen att väljer jag att stanna kvar i det här förhållandet så vet jag att komma tillbaka till Sverige är inte en möjlighet längre överhuvudtaget, vilket såklart också får en att tänka på detta extra mycket.

    Ber om ursäkt för lång text, behövde ventilera lite och är det någon som har vart i liknande situation så tar jag mer än gärna emot råd!

    Tusen tack

    Kramar

    Malin

Svar på tråden Behöver någon att prata med