• Minna76

    Behöver någon att prata med

    Han är gift? Redan där skulle man backa. Han har två barn att ta hand om. Vill du verkligen vara delaktig i att förstöra hans familj? Att splittra barnens familj? Det kommer bli svårt att få en bra relation med det i bakgrunden. Barnen är inte dumma och mycket energi kommer att gå åt till att få till en normal situation, om det ens är möjligt. Du kommer ändå alltid leva med det, genom att tvingas ha hans exfru med i bilden alla år. Hans barn kommer alltid vara något de har gemensamt. Du kommer alltid vara nummer två, barnen går först. 

    Du kommer tvingas leva i ett annat land långt hemifrån. Långt från din familj och dina vänner. Du kommer aldrig kunna få en egen kärnfamilj där du slipper andras barn och exfruar att ta hänsyn till. 

    Mitt råd är att springa så fort du kan och lämna honom. Det betyder bara problem och du är ung, värd en kärlek som inte innebär en massa problem. 

  • Minna76

    Läste slarvigt, han HAR varit gift. Jag skulle ändå ge samma råd, satsa inte på honom av samma anledningar jag skrev om. Det innebär så många nackdelar att leva med andras barn som man inte har någon föräldrakärlek till och att tvingas ta hänsyn till hans ex och hennes eventuella nya partner och deras barn osv osv....

    Det beror också på hurudan person du är, vad som är viktigt för dig. Har du lätt att anpassa dig till olika situationer, inte är det minsta svartsjuk, villig att sätta dig själv åt sidan för hans barns skull, inte känner dig utanför han och barnens täta band så har du större chans att lyckas. 

Svar på tråden Behöver någon att prata med