Inlägg från: Anonym (Reptilhjärnor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Reptilhjärnor)

    Varför är det OK att barn ser porr i Pride?

    Ett hyckleri. Ingår väl egentligen i den gemensamma, skyddande bild av att Pride, med sitt HBTQ-manifesterande, tillåts tänja på gränser likt den du beskriver (att ha ovetandes barn gåendes bredvid piskade latex-slavar) i avsikt av ett större syfte? Det att dagens HBTQ-personer anser sig leva under icke välordnade och goda former med fulla rättigheter, som trots det sträcker sig milsvida längre än de personer som faktiskt fick sina mänskliga rättigheter fråntagna under exempelvis 70/80-tal p.g.a. just sin läggning. Tidpunkter då många av dagens Pride-deltagare inte ens var födda.

    Ja, jag stödjer Pride och HBTQ...

  • Anonym (Reptilhjärnor)
    AndreaBD skrev 2017-07-14 00:23:40 följande:

    Jag tycker det är  viktigt att det INTE blir porrigt. Jag har sett enskilda såna inslag också. Ofta är det väldigt unga deltagare som inte tänker sig för. Pride står för tolerans, inte för porr, och jag hoppas att det är så i fortsättningen också. Om folk inte tänker sig för, så får man väl ha lite ordningsfolk som säger till. Tyvärr.

    Jag har sett liknande parader i andra länder som var betydligt porrigare, och det vore synd om det utvecklas åt det hållet.


    Finns väl en anledning till att äldre, respekterade profiler till så kallade fanbärare för HBTQ-rörelsen väljer att hålla lägre profil. Om vi nu pratar i den avslutande Pride-paraden.
  • Anonym (Reptilhjärnor)
    minisara skrev 2017-07-14 17:52:02 följande:

    Byt ut bögarna och transorna mot normala människor


    Har du barn?
  • Anonym (Reptilhjärnor)
    AndreaBD skrev 2017-07-15 10:00:55 följande:

    Ja, jag menade paraden. Hur menar du med att hålla lägre profil. Tänkte du på Jonas Gardell och Mark Levengood? De har varit med, men lite väl sporadiskt, tycker jag. Menar du att de håller sig borta med flit? Eller menar du att de inte gör nåt porrigt. De flesta gör ju faktiskt inte det. Det är några få ungdomar oftast.


    Exakt. Några ungdomar oftast som, till skillnad från personerna du nämner, inte varit i närheten av att uppleva den resa HBTQ-rörelsen gjort, från pesten till folkkära i mångas ögon. Hålla sig borta med flit vet jag inte, men pratar vi paraden förstår jag att det hålls en lägre profil ifrån dem.
  • Anonym (Reptilhjärnor)
    AndreaBD skrev 2017-07-15 11:40:10 följande:

    Jo, men jag menar också att det är viktigt att "profilerna" är med, och politiker, m.fl. Det är inte deras parad, några ungdomar som spårar ur har man i dem flesta sammanhang. Men jag tycker att man kan ordningsfolk där som säger till dem, t.ex. att de måste ta på sig mer kläder eller att de inte t.ex. ska piska varandra. Det borde vara relativt enkelt att få ordning på det.


    Jag förstår vad du menar. Speciellt eftersom själva paraden utvecklats till en folkfest ofta beskådad av barnfamiljer. Tyvärr kan orsaken till att så inte sker vara två. Dels är det ett ganska lättkränkt samhälle dessa dagar, vilket slulle kunnna fått dessa deltagare att känna sig exkluderade, vilket blir paradoxalt med tanke på festivalens paroll av mångfald. Dels, och som följd av den exkluderingen, är Pride ganska kommersiellt nuför tiden och med färre deltagare minskar intresset och således intäkterna. Kanske därför det ser ut som det gör?
Svar på tråden Varför är det OK att barn ser porr i Pride?