Inlägg från: Karenlucia |Visa alla inlägg
  • Karenlucia

    Cerklage -hur gick det?

    Jag är gravid i vecka 10 nu. Jag får säkert cerklage om ca 2-3 veckor, jag har förlorat två barn sedan innn. Nu är jag gravid en tredje gång och är livrädd för vad som ska händ, någon som har bra erfarenheter av cerklage och som kan förklara om ni blivit sjukskriva och så?:)

  • Karenlucia

    Tusen tack för svar ! ???????? Första gången hade vår son Lino gastroshisis (stavning?) så man tog det som den primära orsaken andra gången var det tappen som gav sig :(

    Vet inre om jag kommer våga jobba/röra mig efter ingreppet knappt jag vågar röra mig nu ????

  • Karenlucia

    Alltså nästan så att jag gråter glädjetårar för att jag äntligen får svar på de frågor jag undrar över och är rädd för. Men jag antar att det genomgående är att vila när Cerclage är satt ??

  • Karenlucia

    Låter inte alls okej att det ska skilja så mycket! Vad tråkigt!

    Får nog cerklage om en månad tror jag ????????

  • Karenlucia

    Var på ultraljud idag, 8+5 kämpar på ! Dag för dag, jag vet att jag måste lära mig att slappna av men det är svårt som fan, nästa vecka ska jag på ul idag 9+6 då ????????

  • Karenlucia
    carolinheiner skrev 2017-07-31 23:44:15 följande:

    Ja e i v 29 å har inte slutat oroa mig ännu :(


    Nej det förstår jag, men måste hitta ett sätt att hantera oron, tack Gud för privatvård i Sverige mina barnmorskor är helt enkelt underbara !
  • Karenlucia

    Jag är själv född i v 28 och det blev människa av mig också ärligt talat så känner jag att jag är lycklig för allt som innebär att vi får en bebis hos oss :) delmål är v 12 , 20 och sen 22 ????????

  • Karenlucia

    Är adopterad så har inre speciellt mkt info :( men jag tillhör förlossningen efter rul men runt grav v 22 snackar man ju om att man kan rädda bebis, eller iallafall rent medicinskt göra något ::)

    Vet dock inte om man menar v. 22 (21+0) eller v23 22+0

  • Karenlucia
    Knappklara skrev 2017-08-01 12:41:33 följande:

    Ah okej <3 Ja det beror på landsting. Men här gäller 22+0 och dom säger att det inte blir mycket till liv med en så förtidigt född. Mycket komplikationer och blödningar kan det bli. Prognosen ser bäst ut efter v25+ sa dom till oss både här hemma och där dom satte mitt cerklage :/


    Låter troligt! Jag längtar drömmer och hoppas att liten i magen är redo för liv :) Har Du gjort nipt ?:)
  • Karenlucia
    Knappklara skrev 2017-08-01 16:01:48 följande:

    Håller helt med. Längtar och drömmer och håller tummarna för oss. Menar du KUB? Japps, fick 1:20.000 -högsta man kan få! Först den lyckan och sen detta...När vi förlorade vår tjej i höstas skyllde sjukvården på kromosomfel. Men nu förstår jag efter två likadana händelse att även hon var frisk, det var "mig" det var fel på. Ska du göra testet?


    Låter ju bra knas i mina öron men okej :/

    Ja fast vi ska göra nipt och inte kub :)
Svar på tråden Cerklage -hur gick det?