• hanna8911

    Ivf rmc linköping hösten 2017

    waldesten16 skrev 2017-10-23 11:24:30 följande:

    Pratade med hon ssk som har lite annorlunda dialekt (kommer inte på vad hon heter). Föredrar att prata med Carola men men. Hon var så himla virrig att jag blev riktigt irriterad. meddelade att jag fått min mens redan förra veckan och att jag hade negativt på testet idag. Att jag vill försöka igen så snabbt som möjligt.

    Hon svarar då " ja ska skriva en lapp har du inte hört något till nästa vecka får du nog ringa och kolla hur läkaren har tänkt".

    Tyckte det svaret var under all kritik så jag sa att jag vill veta tidigare. Att jag vill veta om jag kan få tabletter för att snabba på min mens samt att jag vill ha ett stimulerad fet med letrozol eftersom jag inte alltid ägglossar. Vill ha allting klart för mig hur vi ska göra så alla recepten finns klara. Ska jag snabba på med mensen behöver jag få recept på tabletter och då ska man börja ganska snart i min cykel.

    Att jag vill veta min läkares plan och vill göra planeringen nu och inte vänta en vecka. Så de ska ringa i morgon. Ville verkligen inte ge mig på det utan kändes märkligt att jag skulle höra av mig om någon vecka. detta var samma ssk som tyckte att jag kunde åka till Linköping från Jönköping för att hämta ut en spruta, bara för att de inte ville skriva ut recept i tid.

    Frågade även om Trombyl och det använder de inte för att det inte finns någon vetenskaplig bevisning på att det fungerar.


    Men vad lustigt!! Man tänker ju att de ska ringa tillbaka snart när de fått veta att testet är negativt! Då hoppas vi de ringer imorgon och har en klar plan för hur fortsättningen ser ut!!
  • hanna8911
    stfr83 skrev 2017-10-23 21:47:31 följande:

    Nu är jag ruvare igen o hoppas verkligen detta går vägen nu!! Embryot klarade upptiningen o behöll sina 8 celler. Vid insättning hade det blivit 12 celler. Vet inte om detta är positivt eller negativt. Det spelar kanske ingen roll. Nu börjar den långa väntan!!


    Stort grattis!! Det tänker jag bara är positivt!!
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-24 06:17:09 följande:
    Förstår din besvikelse, man hade hoppats på mer.
    Men tänk att du har ett till iaf som väntar på er i frysen.

    Hur mår du nu? har du fortfarande lyckats hålla dig ifrån att testa?
    Ja man får försöka tänka så! Jag mår bra (förutom förkylning)! Har molvärk som kommer ovh går, framför allt i ryggen. Det känns som om mensen kommer när som! har den inte kommit på fredag så testar jag då!
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-24 19:31:43 följande:

    Pratade med rmc idag och det blir tabletter primolout nor för att framkalla mens. Sen blir det letrozol från cykeldag 3 för att framkalla ägglossning samt otrivelle och återföring med fryst 5-dagars.

    Nu hoppas jag att tiden går fort och inget strulat med mensen så man kan försöka igen ! Tankarna är redan så långt fram men försöker bromsa mig lite.


    Spännande! Är det för att du inte har mens regelbundet du får tabletterna eller för att du har lång cykel?
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-25 06:22:05 följande:
    Jag har haft problem ibland med att jag har långa cyklar, de kan variera mellan 30 - 50 dagar. Så jag ville ha tabletter för att säkerställa att det inte drar ut på tiden.

    Frågade om trombylen igen men de bara viftade bort det. En nära vän till mig försöker också få barn och hon lyckas bli gravid men får upprepade missfall. det är hennes sjätte missfall nu på 2 år. Hon fick nu trombyl utskrivet av Gallerian för att det skulle hjälpa henne att bli gravid samt göra livmodern mer mottaglig till ägget. Blir lite fundersam över hur det kan skifta så om vad man tror om Trombyl. det visade sig sedan att min vän berättade att hennes två kollegor som också haft svårt att bli gravida hade fått trombyl utskrivet och båda hade lyckats bli gravida. vad ska man tro om detta?
    Lustigt!! Det hade man ju velat ha då!! Undra om Gallerian kan skriva ut det?
  • hanna8911

    Brunfärgad lutinu...imorgon tar jag ett test och om det är negativt så slutar jag med den! Blir tokig på hur dålig min mage blir!

  • hanna8911
    Joey1981 skrev 2017-10-30 06:32:22 följande:

    Tjuvtestade idag o blev ett minus....

    Och jag som mått så illa t.o.m kräkts.

    Ingen mens som kommit....är det stressen?!

    Visst, imorgon är testdagen men förhoppningen är liten känns det som. Borde ju gett utslag,,,är ju bara en dag innan?!


    Testa imorgon igen! Lustigt att du mått så illa om det inte är något? Har haft vänner som fått negativt på bim men efter en vecka fått positivt! En del är nig långsammare på att utsöndra hcg känns det som!
  • hanna8911
    Joey1981 skrev 2017-10-31 14:48:50 följande:

    Det blev minus på stickan idag med

    Ringde RMC o de säger att jag ska ta ett nytt prov om en vecka om inte det börjar blöda :-/ hade en liten blödning nu efter lunch

    Känns som loppet är kört även denna gång...


    Usch vad tråkigt:( stor kram!
Svar på tråden Ivf rmc linköping hösten 2017