• hanna8911

    Ivf rmc linköping hösten 2017

    waldesten16 skrev 2017-10-08 21:01:28 följande:

    Förstår det. Jag sprutade 16 dagar inget roligt alls. Hoppas det är få dagar kvar nu för dig. Lycka till i morgon på vul ????


    Tack! Har för mig att du sprutade många dagar med! Då finns det hopp här med!!
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-09 15:38:41 följande:

    Hur har det gått idag? Är nyfiken ????


    Det gick bra!! 12 st blåsor som var tillräckligt stora för plock så på onsdag kl 7 ska vi vara i Linköping! Äntligen!!! Känner mig inte så nervös just nu men kommer nog vara det imorgon...ska försöka slappna av då det brukar kännas mindre! Vad drack du på morgonen innan?
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-10 06:21:41 följande:

    Åh vad roligt att höra, grattis! Det kan ju bli fler ändå på plats som det var för mig.

    Då är du först ut med äggplock den dagen, säkert redan vid åtta. Vet du vilken läkare du får?

    Jag drack massor av juice på morgonen, man får ju medicin som man kan må illa av så det är bra att boosta blodsockret rejält.  

    Ska ni åka tidigt på morgonen eller åker ni upp ikväll. Första gången åkte vi på morgonen men tyckte det var så stressigt så denna gången låg vi över på hotell.

    Hoppas hoppas det finns massor av fina ägg nu i morgon. Jag väntar med spänning om att få brev om någon klarade sig till frysen.  


    Tack för infon!! Antog att vi var först när vi skulle vara där så tidigt! Nej jag glömde fråga om läkaren! Hoppas Elisabeth men de andra är säkert bra med! Toppen, då ska jag köpa juice idag!

    Vi åker upp imorgon bitti, hade inte en tanke på att sova över men jag jobbar till 22 ikväll så hade blivit krångligt! Får åka tidigt istället! Ska bli sås känt att få det här gjort, magen är svullen och tarmarna verkar inte sammarbeta helt och hållet heller!

    Hoppas hoppas du har fått några till frysen!!
  • hanna8911

    Nu är plocket gjort! 13 ägg blev de, hoppas många befruktas! Återföring på fredag! Upplevde inte alls det jobbigt vilket var skönt! Nu är det ömt och lite molande värk! Kämpa nu äggen!

  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-11 19:36:25 följande:

    Härligt att höra !! Skönt att det gick bra. Vilken läkare hade du ?


    Susanne hette hon! Super trevlig och bra! Kände mig trygg och välinformerade hela tiden! Nu vill man bara inte att de ringer imorgon... hur mår du? Känner du något tycker du?
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-12 06:26:06 följande:

    Hade Susanne med, både vid uttag och återföring. Väldigt trevlig och man får förtroende för henne. Nä inga telefonsamtal idag ????Hur mår du idag? Öm?

    Jag känner som mensvärk men det kan vara en biverkning av Litnuius så jag börjar bli lite orolig. Testade mig igår och det var negativt kunde inte hålla mig.

    Men som sagt har inte testdag förrän 23 okt så får försöka hålla mig lugn.


    Ja jag gillade henne! Idag känns det helt okej! Fortsatt öm men mindre svullen! Men stannar hemma från jobbet idag och imorgon för att ge mig själv en chans att återhämta mig.

    Ja usch, alla symtom är ju precis lika!! Okej, men det ör ju fortfarande väldigt tidigt för dig så inte alls säkert det visar något på stickan! Det kommer nog ska du se! När har du bim? Jag ska försöka att inte testa innan men kanske inte kommer gå...
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-13 06:23:34 följande:

    Hoppas allt går bra för dig idag :) och att det är många av äggen som har blivit befruktade så de har chans att hamna i frysen :)

    jag fick reda på igår att endast två av mina ägg hamnade i frysen, hade hoppats på fler. Jag borde ha BIM runt den 18 okt.


    Men skönt med 2 st! om man läser runt verkar det vara vanligt att man inte får några till frysen! Okej!! Då är det inte långt kvar! Bim säger ju ändå endel! Sist fick jag mens exakt 2 v efter jag tagit ovitrellen, får se om det blir samma nu!
  • hanna8911

    Nu är jag ruvare! Var väldigt orolig för att jag skulle vara överstimulerad fåniga har haft väldigt ont i magen och över äggstockarna men det såg bra ut! 11 ägg hade blivit befruktade, hade inte räknat med så många så är glad! Hoppas nu många överlever över helgen! Nu börjar väl den värsta tiden...

  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-13 18:56:41 följande:

    Välkommen till nästa fas :) Fast det är den värsta.

    Roligt med så många befruktade ägg och hoppas det blir lika många efter helgen. När fick du testdag ?


    Ja vi får hoppas men är rätt inställd på att de flest inte överlever, verkar ju vara så generellt! Den 1/11 blev de. Dock har jag jobbfest den 27/10 så kan hända att jag testar innan kanske... har du testat någon mer gång?
  • hanna8911
    waldesten16 skrev 2017-10-14 09:45:43 följande:
    Är svårt att låta bli o testa man vill ju så gärna veta !

    Jag testade i morse men tyvärr negativt.
    Ja jag kommer säkert ha svårt med när det börjar närma sig! Vilken dag är du på nu? Du tycker inte du känner något?
Svar på tråden Ivf rmc linköping hösten 2017