• Bondi

    Åldersskillnad, hur stor har ni haft och hur stor är er maxgräns?

    Hej,

    Är lite nyfiken på medlemmarna här vilken den största åldersgräns ni har haft i en sexuell relation samt hur stor ni skulle kunna tänka er?

    Jag kan börja..min största skillnad nedåt i åldrarna är en 18år. Hon var 18 år och jag 36 vid tillfället.. övre är mindre..där har jag bara 7 år.. jag var 20 år och hon 27..

    Nu er tur...;)

  • Svar på tråden Åldersskillnad, hur stor har ni haft och hur stor är er maxgräns?
  • Anonym (Hej)
    Bondi skrev 2017-08-09 16:02:22 följande:
    Åldersskillnad, hur stor har ni haft och hur stor är er maxgräns?

    Hej,

    Är lite nyfiken på medlemmarna här vilken den största åldersgräns ni har haft i en sexuell relation samt hur stor ni skulle kunna tänka er?

    Jag kan börja..min största skillnad nedåt i åldrarna är en 18år. Hon var 18 år och jag 36 vid tillfället.. övre är mindre..där har jag bara 7 år.. jag var 20 år och hon 27..

    Nu er tur...;)


    största skillnaden är nog 11 år äldre. Jag var 27 han 38.
    största skillnad i ålder ner var jag väl 27 och han 22 så 5 år. 


    hur stor skillnad varierar väl beroende på den egna åldern. Som 40 åring skulle jag nog kunna ha något tillfälligt med en man i åldersspannet 25-50+


    men som 30 åring hade jag nog haft typ samma gräns.. under 20 är ju otänkbart.

    och jag är inte sugen så det är inte aktuellt.. jag fick passa på sommaren  när jag var 27 ;)

  • Anonym (norrmannen)
    StorStarkOchVacker skrev 2022-08-02 10:51:00 följande:
    Åldersskillnad, hur stor har ni haft och hur stor är er maxgräns?
    Den äldsta jag haft sex med 20 år äldre. Hon var 47 och jag 26 (men skulle väldigt snart fylla 27).
    Det var på en fest hemma hos en lite äldre kvinnlig bekant till mig som denna kvinna bodde granne med. Min bekant gick på samma skola som jag och hon hade bjudit över mig och några andra på skolan till sig på grillfest. Efter en stund kom kvinnan som var hennes granne över med sin storasyster.
    Jag hade spanat in den under flera månader. Jag visste att hon var äldre men inte så gammal förrän då jag reda på det där på festen, för hon såg yngre ut än vad hon var (hade nog inte gissat på en dag över 40). En vacker mörkhårig mörkögd kvinna med en vältränad med kurvorna på de rätta ställena, solbränd mörk hud, bländvitt leende. 
    Vi två flirtade oavbrutet med varandra under hela festen. Det slutade med att vi låste in oss i badrummet, slet av varandra kläderna och sedan hade sex i badkaret.
    Senare visade sig att hon hade en vuxen son som bara var några år yngre än mig och dessutom gick studerade på samma skola. Och en yngre skolkamrat som gick i hans klass, och som hade förlustat med sig med kvinnans äldre syster under samma fest, kunde såklart inte hålla käften. Han blev nästan grinfärdig när han fick reda på att jag hade legat med hans mamma och hans 21-åriga klasskamrat blivit påsatt av hans 50-åriga moster.
    Den yngsta jag haft sex med var 14 år yngre. Hon var 19 och jag 33. 
    Jag träffade henne på krogen. Hon var den som kom fram och pratade, var väldigt flirtig och den som tog initiativet. Hon drog mig hemåt. Men om jag hade vetat hur ung hon var hade jag aldrig följt med.
    När jag vaknade upp med henne i henne säng morgonen därpå såg jag att det var i hennes flickrum hemma hos hennes föräldrar och att hon skulle ta studenten någon månad senare. 
    Jag höll på att skämmas ögonen ur mig när jag skulle smyga ut och när jag ska ta på skorna i hallen möter hennes mamma och inser att mamman bara var några år äldre än mig och att jag var närmare henne i ålder än dottern. Mamman såg väldigt besviken ut men sa inget när hon såg på sin dotter.
    Jag har sedan dess inte följt med någon okänd hem från krogen för att ha sex då jag tyckte det var så pinsamt. 
    Haha... Härligt.   Påminner mig om då jag som 24 åring satte på polarns 52 åriga mamma efter ett nach.  För förste gång få spruta i fittan utan bekymmer, skitskönt va det. Tror jag tog henne 3 gånger på samma ståndet, slaknade knappast, vad jag minns.

    Hon hade bara legat med jämnåriga gubbar, hade inte känt nåt ungt och hårt på åratal.  Så hon "njöt och tjöt" så det ekade i väggarana. Glömmer det aldrig så länge jag lever.
  • Daphodil

    Är 33 och kan inte se mig själv tända på någon under 30. 60 är nog min övre gräns. Den äldsta jag har varit med är 15 år äldre än jag.

  • Anonym (Gubben)

    Han 85 jag 42. 


    Han var så kåt och fick fjong och tog mig bakifrån. Kändes så härligt perverst och kinky. Han var ren och fräsch. Skulle göra det igen. 

  • Anonym (Bizz)
    Anonym (äktenskapet) skrev 2022-08-02 11:06:50 följande:

    Min make är 17 år äldre än mig och han är den ende på alla sätt och kommer så att förbli. Jag valde honom inte pga hans ålder(men jag hade inte kunnat tänka mig någon yngre) och han valde mig inte pga min ålder.


    Varför hade du inte kunna tänka dig någon yngre?
    Hur gamla var ni när ni träffades, hur gamla är ni nu?
Svar på tråden Åldersskillnad, hur stor har ni haft och hur stor är er maxgräns?