• mortitia21

    Utnyttjad för sex

    Jag var en 21 årig oskuld tills igår. Jag träffa en kille på tinder och jag var super attraherad av honom, jag tänkte inte göra så mycket åt det eftersom jag inte vill förlora oskulden till någon jag inte kände särskilt bra. Han ville dock fortsätta träffas och framstod som en bra, snäll och respektfull kille så på den fjärde dejten låg vi.
    Han visste inte att jag var oskuld utan han trodde bara att det var ett väldigt långt tag sen jag gjorde det. Det som stör mig är att när han var klar blev han en helt annan person, han gick omkring i sin lägenhet och pratade inte med mig så jag bestämde mig för att dra tidigare.

    Innan jag drog så frågade jag (för att lugna  ner min hjärna) Vad han ville göra härnäst och om han var färdig med mig. Han sa att det inte kommer bli något seriöst (vilket jag förväntade mig). När jag skulle gå ställde han sig inte ens upp, han satt bara kvar vid sitt bord och åt sin kvarg, medans han såg mig gå ut genom dörren. 

    Jag mår så jävla dåligt över hur han betedde sig efterråt. Det minsta han kunde sagt var "tack för du kom" (vilket jag btw inte gjorde under samlaget) 

    Är alla killar såhär respektlösa efter sex?

Svar på tråden Utnyttjad för sex