• Anonym (Nickenyfiken)

    Vilka utseenden och nationaliteter på män föredrar ni?

    Beskriv gärna varför? Är det utstrålning, manéer, kroppstyp, färger etc?

  • Svar på tråden Vilka utseenden och nationaliteter på män föredrar ni?
  • Anonym (:-))
    Anonym (Språknörden) skrev 2017-09-03 07:44:35 följande:
    Ja! Britter! Men varför nöja sig med RP? Skotsk, irländsk och nordengelsk accent är ju också hett!

    Yum!
  • Anonym (Språknörden)

    Har nog inte så utseendespecifika krav egentligen men han måste vara längre än mig och jag dras till killar som är åt det smala/ tränade hållet, "löparkroppar". Mörkhåriga män med blå, grå eller gröna ögon är spännande men min sambo har ironiskt nog mörkblont hår, brunögd och definitivt inte britt ironiskt nog så andra kvaliteter väger ju uppenbarligen tyngre.

  • Anonym (kers)

    afghaner  gärna yngre än mig själv. viktigaste är att de har energi och livsglädje, att de vågar ta för sig, något som saknas hos svenska och nordiska män

  • Anonym (Yiop)

    Långa smala män som ser lite intellektuella ut. Gärna bleka. Har gillat män med både ljust och mörkt hår. Har gillat killar från USA, Rumänien (nej inte tiggare), Skottland och Sverige förstås. Sociologen Roland Paulsen är ögongodis.

  • Anonym (sIs)

    Inga negrer eller asiater eller arabfärgade. Skulle skämmas ihjäl. För mig ska de va vita normalbyggda, o med blond hår. Svart hår går bort direkt.

  • Nimzay
    Anonym (sIs) skrev 2017-09-03 19:25:50 följande:

    Inga negrer eller asiater eller arabfärgade. Skulle skämmas ihjäl. 


    Men ifall du skulle få känslor för en sån kille? Hur skulle du tänka/göra då?
  • Anonym (Tjejkompisen)

    Föredrar inga muslimer, inga afrikaner, inga afghaner. En bra syn på motsatta könet för jag vill känna mig bekväm och kunna slappna av i sällskapet. Långa och schyssta killar som vet att man är respektfull och får gärna vara lite tillbakadragen, det brukar vara ganska smarta och trevliga killar.

  • Anonym (Kort och mörk)

    Jag gillar män med mörkt hår och mörka ögon.

    Min egen man är delvis fransk då hans pappa är därifrån. När jag mötte honom var det liksom bara rätt. Han har riktigt mörkbrunt hår och mörkbruna intensiva ögon som skiftar i svart. Sexigt.

    Han är kort, bara drygt 170 cm och är rejält byggd utan att vara tjock. Breda axlar och stark som en oxe. Han bär lätt både mig och barnen på samma gång. Barnen har dock inte fått hans färger utan har ljusblont hår och mörkblå ögon.

    Hans modersmål är svenska då han är uppväxt på heltid här i Sverige men har med åren tränat upp sig lite i det franska språket. Ännu sexigare.

  • Anonym (Gul häst)

    Vita men gärna mörkare hår. "Stora". Måste vara längre än mina 170cm och inte smala, spinkiga. Tänk Michael Madsen. Aaaahhhh.. Men han uppe på bilden var också ganska het. Gränsfall på för tunn.

  • Anonym (Frågan?)

    Vad tänker tycker kvinnor/tjejer om skandinaviska killar/män? 

Svar på tråden Vilka utseenden och nationaliteter på män föredrar ni?