• Krullekrull

    Bok som normaliserar kvinoförtryck är det ok att ge ut?

    Ja men detta är ju liksom problemet idag. Att man överanalyserar och är så lättkränkta. Ingen hade ens höjt ögonbrynet om någon poly familj kom ut med just en liknande familjekonstellation. Ex. Två kvinnor som är tillsammans med samma man, eller en kvinna som har tre män. Alltså man skulle inte ens reagera om en kille eller tjej har kul med låt oss säga 4 kk . Tvärtom betraktas ju detta som en del av den sexuella friheten. Varför ens bry sig? Om denna poly stil är förankrat i en tro, ja vem fan bryr sig? Varför ska man ens behöva motivera sitt sätt att leva för någon annan? Ingen kommer ju och fördömer det faktum att man kan ha i princip hur många sexpartners som helst. Så vad är problemet OM alla inblandade är med på det och är lyckliga?

  • Krullekrull

    Finns ju böcker om två mammor, två pappor, ensamma mammor, ensamma pappor. Pappor som klär sig som mammor osv osv...det är väl ett sånt samhälle vi lobbar för va? Mångfald och friheten till att leva hur fan man vill. Du kan tycka att polygami är förtryck men då ska du tycka det konstant i vartenda fall där det förekommer. Annars är du bara ännu en person som har problem med själva tron bakom just detta sätt. Och även i de fallen ligger tolkningsföreträdet hos de som valt att tro och leva slm de gör, inte hos dig eller mig. Sluta moralisera ALLT.

  • Krullekrull
    Thomas11 skrev 2017-10-02 14:05:59 följande:

    Försök att ge ut boken "Min syster har en pojkvän" på Somaliska


    Behövs ej böcker till det. Finns en hel del somaliska kvinnor som har pojkvänsrelationer, både här i sverige, utomlands och kändisvärlden tillochmed...
Svar på tråden Bok som normaliserar kvinoförtryck är det ok att ge ut?