• Sommaren12

    Följas åt till ett plus!

    TrueLove12 skrev 2017-12-19 19:10:53 följande:

    Jag är helt ny på allt det är med att göra egna tester m.m så jag är väldigt osäker hur allt funkar nämligen. Räkna på 2 veckor från start på mens och de blev ca julafton ungefär. Ja vill ju inte direkt missa denna gång. Blir ja gravid denna månad så blir de september barn som mig hade vart lite små kul.

    Tack så mycket :)

    Ja de kan inte bli en bättre jul isf om drömmen slår in väntat på detta i 6 år nu med min man


    Mitt bästa tips till dig är att använda ältester som är lätta att tyda. Jag använder CBs med dubbel detektor. Istället för att behöva analysera hur tydliga strecken är så får du antingen en glad gubbe eller inte liksom. Tycker CBs stämmer bra också. När man fått en fast glad gubbe har man sina två mest fertila dygn framför sig. Jag känner väääldigt tydligt exakt när ägget släpper och det är alltid dagen efter en fast gubbe. Kostar rejält med kosing men jag tycker det e värt det.
  • Sommaren12
    TrueLove12 skrev 2017-12-19 22:32:56 följande:

    Tack jag har faktiskt clearblue hemma 10 st tester helt oanvända så tänkte man testar oxå då man aldrig använt sådant tidigare


    Ok va bra! :) när det e första gången så börj hellre testa onödigt tidigt än sent. Har du en app för din cykel. Efter några försök ser man tydligare då när äl och bim brukar infalla. Ett paket med 10 tester brukar räcka till drygt två månader för mig numera. Hoppas dock du prickar rätt direkt hehe. :)
  • Sommaren12
    TrueLove12 skrev 2017-12-21 12:18:26 följande:

    Hej alla jag gjorde mitt första ägglossnkngs test i hela mitt liv men jag tror jag ev gjorde lite fel jag kolla aldrig om test symbolen syntes men fixn detta på skärmen och stickan ändå? Hur ska ja tyda de


    Jag tror du får glad gubbe imorgon. Det ser rätt starkt ut. Hade sexat på nu ett par dar. ;)
  • Sommaren12

    [quote=78294183][quote-nick]TrueLove12 skrev 2017-12-21 12:19:08 följande:[/quote-nick][/quote]

    Obs!! Kom på att jag har för mig att jag läst att första testet man gör alltid blir negativt. Minns inte varför. Så det KAN va positivt redan nu eg. Ligg på med andra ord å ta ett test till imorgon!

  • Sommaren12
    TrueLove12 skrev 2017-12-21 22:09:00 följande:

    o

    Tack blev osäker när ja väl tog testet om ja ens gjorde rätt från början hehe..

    Jag tänkte testa imorgon och till måndag och se hur de går.

    Hade samlag 19 dec och har inte haft något sedan dess tror du de kommer påverka testen om vi nu har sex igen tills jul för jag vill ju inte missa denna gång


    När ni har sex påverkar inte äl-tester. :)
  • Sommaren12
    ankmamma skrev 2017-12-22 12:51:11 följande:

    Jag tycker att strecket har varit ganska starkt för mig hela tiden trots att den bara visat rund ring. Nu sedan några dagar blinkar den för mig så jag går och väntar på fast gubbe men det är fortfarande ingen större skillnad på stickan.. men det är säkert olika från person till person :)


    Ja det e säkert olika. För mig brukar det va väldigt svagt och sen kommer en snabb ökning till fast gubbe på tre dagar. Jag har kört CBs lila hela tiden men jag ska byta till den rosa som e lite billigare nästa gång för jag får aldrig blinkadet ändå utan fast gubbe direkt.
  • Sommaren12
    Fruadolfsson skrev 2017-12-24 11:12:30 följande:

    Idag fick jag en väldigt ovälkommen julklapp... mensen kom i morse, inte så roligt. Men nya tag nästa gång och hoppas på det bästa!

    God jul på er alla fina människor!


    Nämen nej! :( vad tråkigt. God jul och vi får fortsätta kämpa för plussen tillsammans. Kram!
  • Sommaren12
    Nojjig skrev 2017-12-25 10:20:00 följande:

    Negativt test igår på julafton :( och idag kom den varje månad obligatoriska svampinfektionen och mensen kommer när som helst. Blä.


    Usch va jobbigt att ha svamp varje månad! :( vi får kämpa på mot plus.
Svar på tråden Följas åt till ett plus!