• Sommaren12

    Följas åt till ett plus!

    Hej! Kan jag hänga på här? :)

    Vi har bestämt oss för att ge oss på bebisverkstad 2.0. Har en dotter på fem år. Jag hade äl förra helgen men är rätt säker på att vi misslyckades då. Nästa äl lär va 6-8/12 och bim kring julafton ???? Kan man hoppas på bästa julklappen?!

  • Sommaren12
    ankmamma skrev 2017-11-16 07:06:43 följande:

    Hej! Ungefär som mig då!! hade troligtvis ingen äl denna gång när vi gjorde vårt första försök på första så nu satsar jag på nästa månad! :)


    Ja vi får peppa varandra i december! :) Vi hade sex strax efter ägget lossnat (känner väldigt tydligt när det händer) men sambon hade ont i magen och vi fick avbryta. :/
  • Sommaren12
    Rydén91 skrev 2017-11-19 23:04:25 följande:

    Jo de kan ja tänka mig att han får. Jag och min man lever eg ensamma så förutom djuren och jag har intresse med mina kaniner men tänker massor på detta och jag har oxå väldigt lätt och bli besviken så jag vågar inte hoppas på för mycket heller. Händer när de händer men ja har förstora förhoppningar ändå vill bli gravid så fort som möjligt men inte så längesedan uttag av p stav men hoppas ändå och tänker alltid på de vart jag än är och jag kan inte direkt dela mina tankar med någon då min släkt inte heller ska få reda på något av detta


    Tänkte med på det varenda timme varje dag typ med första graviditeten haha. Höll på att bli galen! Levde i tvåveckorscykler, äl-bim-äl-bim.. :D Tur vi plussade på andra försöket då! Denna gången är det med skräckblandad förtjusning som vi försöker på nytt. Min dotter är fem redan och hela den här grejen med att börja om med en ny liten känns underbart men även tufft mentalt (sömnlösa nätter, kräk, skrik, blöjor osv) så jag känner liksom att när/om inte plusset kommer så njuter jag ett tag till av min lilla familj som den är just nu. :)
  • Sommaren12
    Let it Rain skrev 2017-11-20 10:01:16 följande:

    :(

    Mitt test var negativt också. :(


    Tråkigt. :( när är bim för dig? Idag?
  • Sommaren12
    Let it Rain skrev 2017-11-20 10:27:01 följande:

    Nej, inte förrän den 23:e iofs. Men jag har inte så mkt förhoppningar om denna månad.


    Fick ni till det kring äl? Det är ju fortfarande tre dygn till 23:e, tycker inte du ska ge upp än. Sist plussade jag inte förrän bim+1.
  • Sommaren12

    Känner att jag inte är med i gamet än, sitter å väntar på ÄL som bör ske om knappt tre veckor haha :D Om jag inte vetat bättre hade jag nästan trott att jag haft en chans denna omgång. Mådde väldigt illa igår och höll på att svimma på jobbet och jag har haft förhöjd kroppstemp sen äl. Men isf skulle jag blivit gravid på en försats och fet känns ganska otroligt.

  • Sommaren12
    Saima17 skrev 2017-11-21 19:20:56 följande:

    Hm. Ja här kom d lite mörkbrunt klet så har int å höga förväntningar mer.. Men ha d int kommit mer imorron bitti så testar ja men antagligen negativt

    Nå kvällen fick man ju å gå iaf.. Ha klara mj från desto mer illamående men lite halv konstigt mår ja.. Men ingen mensvärk ännu..


    Ge inte upp! Om du hade blödit lite lätt innan så kanske det är det sista från det.
  • Sommaren12

    Blir ni också helt knäppa av denna bebisverkstad? Jag måste höra att det inte bara är jag

    Jag vet liksom med 99% säkerhet att jag inte är gravid men ändå tolkar jag in massa olika symptom. Min temp brukar ligga på 36,8-37,2 men ända sen äl har jag känt mig varm som om jag håller på att få feber, så har tempat flera gånger om dagen och har hela tiden legat på 37,4-37,7. Känner mig helt frisk för övrigt. Så nu får jag för mig att jag kaaaanske kan va preggo trots allt FAST jag vet bättre än så.

    Vi hade sex bara ett par timmar efter ägget lossnade på äl men vi avbröt så det är som sagt otroligt att jag skulle vara gravid. Men kan jag bara slappna av och släppa detta då?! Nä. Dum man är!!

  • Sommaren12
    Saima17 skrev 2017-11-22 07:37:33 följande:

    Vakna 20 min före kl. Tog test.. Negativt. Börja mola efteråt.. Trodd mens va på väg.. Va bort när ja satt mj i bilen på väg t jobb..ja blir knäpp


    Åh va jobbigt! :( vad var det för test du tog? Ett sånt där tidigt-test? Men din bim är på fredag va? Kan bara säga att jag plussade inte förrän bim+1 med dottern. Det kom lite blod för mig också på bim-1 så trodde det va mens men sen kom det inte mer. Hade med massa molande som mens var på g men det va väl växtvärk. Jag håller tunmarna för dig, har inte gett upp än!
  • Sommaren12
    Let it Rain skrev 2017-11-22 09:32:36 följande:

    Jag är gravid!!!! Testade nu och monitorn sa med bokstäver "GRAVID". :D Jag smäller av!


    Wow! Stort grattis! :) Kände du det på dig? :)
Svar på tråden Följas åt till ett plus!