• Sommaren12

    Följas åt till ett plus!

    MammaMia1012 skrev 2018-01-02 08:24:01 följande:

    Hoppas verkligen att de lever och att du ev kan få till det idag! Vet inte heller varför det ska vara så svårt

    Japp helt negativa är de, ska testa diagnosen. Började testa 28/12 och borde ha ägt ÄL typ igår alla negativa. Antingen så hade jag väldigt tidig ÄL och missat den eller så har jag ingen denna gång... suck (med massa tur så kommer den sent istället men har svårt att tro det)

    Håller tummarna för dig idag!


    Hade jättesvårt att somna inatt. Låg och läste om hur länge spermier lever, hur länge ägget lever, hur många av alla miljoner spermier som kommer hela vägen fram till ägget osv osv. :P Somnade vid 01 och vaknade igen vid 04 och hade sen svårt att få till nån mer vettig sömn. Skittrött idag!! Var rätt öm i tjejmagen några timmar inatt men vet inte om det mest va för att jag kände efter. Jag känner ju som sagt alltid väldigt starkt när ägget släpper. Om jag sover när det händer brukar jag vakna för det krämpar verkligen. Men så har jag inte känt inatt. Nu hoppas jag verkligen att det fortfarande inte släppt för då finns det ju en till chans ikväll.

    Men du då är det väl inte så omöjligt att du inte haft äl än? Min glada gubbe var två dagar sen mot vad den brukar. Håller tummarna för att du inte missat nåt. Hur är det med flytningar och sånt?
  • Sommaren12
    Saima17 skrev 2018-01-02 11:43:24 följande:

    Ja d hoppas ja å.. Ska man månne ta nå billigare test? Hur påverkas månne äl test om man mot förmodan sku va gravid? E verkligen inställd på inte men.. Man vet ju int


    Det är ju lite lustigt att du inte fått en fast glad gubbe men annars kan ju ältester ge utslag på graviditet. Vet dock inte hur tidigt i cykeln. Hormonet som utsöndras vid en graviditet är snarlikt det som ältesterna mäter så därför kan utslag på ältester visa på graviditet. Strecket ska isf vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket.
  • Sommaren12
    MammaMia1012 skrev 2018-01-02 10:21:40 följande:

    Vet precis hur det är, har haft en del liknade nätter sen vi började försöka. Man grubblar över allt! Och efter att man googlat allt så inser man att man hellre vill vara lyckligt ovetande än att hela tiden analysera allt...

    men då hoppas vi att ägget släpper idag och att ni kan få till det ikväll? Håller tummarna! Hur är det med gubben nu då, är han bättre? Min man var på vc igen Idag men det är bara ett virus så ingen penicillin men mollipect (eller vad hostmedicinen heter)

    Jag hoppas som du skriver att ÄL inte varit än. När jag lägger alla test bredvid varandra så är det starkaste den 28e så det är därför jag är rädd att det redan varit. Men jag har haft mycket flytningar de sista 4-5 dagarna och som värst igår sen tycker jag att jag känner av tjejmagen (men är nog önsketänkande) så om jag ska gå på det så borde äl vara typ nu. Ska testa idag igen så får vi se

    Håller tummarna nu för dig!!


    Ni får försöka ligga lite nu ändådå om det nu skulle va så att äl e på g trots allt. För mig brukar flytningarna sluta rätt tvärt efter själva äl-dagen så det kanske är ett gott tecken att du har mycket av den varan nu? Håller tummarna för att ni mår bättre snart med.

    Här tror jag ägget släppte vid 10-tiden. Var inte alls lika starkt som det brukar men ändå påtagligt och nu har molandet lagt sig så var nog det. Tycker det är olika visor om hur länge ett ägg lever. Står både 12, 24 och i vissa fall upp till 48 timmar när jag googlar. Det sista tror jag dock inte på. 12 timmar vore lite snävt när jag jobbar hela dagen. :/ jaja får väl prova igen ikväll så har man gjort så gott man kunnat. Vet inte hur min gubbe mår idag, han jobbar i alla fall å gick innan jag vaknade. Själv har jag ont i halsen å bihålorna typiskt nog. :/
  • Sommaren12
    Saima17 skrev 2018-01-02 15:36:29 följande:

    Köpte nytt test.. Å nu visa d negativt??? Tänk om d va nå fel på d förra? Imorse visa d ju glad blinkande gubbe.. Va fan e d här!?? Ja blir knäpp. Hadd som mensverk imorse tom ont i ryggslutet.. Å sträckningar å dovt tryck i både höger och vänster äggstock!


    Jag TROR som jag skrivit tidigare i tråden att första testet man tar med dubbel detektor inte kan visa hög fertilitet, alltså blinkande gubbe eftersom den måste ställa in din basnivå av hormon först. Det är unikt för det testet eftersom den ska kunna visa ytterligare ett hormon antar? Jag är ingen kemist dock haha. Ska se om jag hittar texten.
  • Sommaren12

    Sa



    Saima... Vet inte om det hjälper att kissa en gång till idag. Nästa test borde ju visa nåt? För hög fertilitet är väl det som blinkar?! Använder inte den dubbla längre.

  • Sommaren12
    MammaMia1012 skrev 2018-01-02 20:55:40 följande:

    Men det förstår jag, hade såå gärna planerat ett bröllop! Gud så mysigt!

    Jag känner också av ?tjejmagen? massa men jag har blivit så lurad av kroppen de senaste två månaderna så jag litar inte alls på den.. tyvärr.. Ursh känner mig så ur form! Känner redan att det inte blir något denna månad så känner mig nere för det, sen är hela familjen sjuka och jag har fått mannen att ställa upp trots allt och så blir det inget..

    nej fy, ledsen för deppigt inlägg..


    Men åh :( vet precis hur den känslan är. All pepp till dig! <3

    Och min karl prioriterar tydligen att göra dagisschema framför att ligga så nu går jag och lägger mig. Har inte fått till det och rätt var det är kommer väl tösen in och lägger sig hos oss. Känner ingenting i magen längre så tror ändå att ägget checkat ut.

    Jag är inte heller så pepp haha!
  • Sommaren12
    ankmamma skrev 2018-01-02 20:13:22 följande:

    jag tog ett early test idag och jag vet inte om jag inbillar mig eller om det är ett streck :O jag ska ta ett till imorgon!! är ju bara på äl+9 idag, men BIM var igår och inget spår av någon mens ännu! åååh va jag är nervös!!


    Åhh spännande! Lägg upp bild! :) vilken kort lutealfasdu har?!
  • Sommaren12
    ankmamma skrev 2018-01-03 07:02:19 följande:

    Ja alltså jag vet inte... tycker mig se två streck på båda, tog ett NC-test och ett babyplan. Ser ni eller inbillar jag mig??


    Spännande! Ser def på den översta men vet inte om jag ser nåt på babyplan. Men bilder blir så dåliga när man laddar upp här med. Ta ett digitalt! :)
  • Sommaren12
    Saima17 skrev 2018-01-03 07:07:31 följande:

    Alltså okej.. Idag e ja på cykel dag 19 å ha fortfarande int fått fast gubbe på CB dubbel hormon ältest. Ja brukar ha cykel på 25-26 dagar. Får fortfarande bara blinkande gubbe. Testar m morron urin. Sku det varit min vanliga cykel skulle ja ha BIM nu på tisda. Kan CB testen visa svagt streck och blinkande gubbe om man e gravid? En tanke bara. Vi fick ju tid d mkt 4 dagarna före beräknad äl iom att ja trodd d sku va då..


    Lustigt det där. Detta står på Clearblues hemsida.

  • Sommaren12

    Det blev inget igår heller. Sambon "hade inte lust". Blev så sjukt provocerad av det och så bråkade vi igen. Känns som vi bara bråkar kring det här barnskaffandet. Borde kanske bara lägga ner. :( Så kört den här månaden med alltså.

Svar på tråden Följas åt till ett plus!